Frumuseţe. 5 beneficii ale gelului de aloe vera. Cum să-l foloseşti



Netezeşte-ţi sprâncenele

Vrei ca sprâncenele tale să fie dese, frumoase şi să arate impecabil întreaga zi? În locul produselor cosmetice menite să ţină firele de păr aranjate, dar care conţin substanţe sintetice, foloseşte gelul de aloe vera pentru a le aranja. Acesta hrăneşte pielea şi ajută la fixarea firele de păr. Vei avea nevoie de o pensulă curată pentru mascara, pe care să o inmoi în gelul de aloe vera şi cu care să netezeşti apoi sprâncenele.

Reduce inflamaţiile pielii

Această plantă conţine compuşi care au proprietatea de a reduce inflamaţia şi de a calma pielea înroşită. De aceea, gelul de aloe vera poate fi folosit pe pielea afectată de acnee, rozacee, iritaţii, fiind o soluţie naturală care va reduce semnificativ atât aspectul inflamat şi înroşit, cât şi senzaţiile neplăcute de prurit sau usturime.

Purifică scalpul

Aceleaşi proprietăţi care ajută la calmarea iritaţiilor pielii sunt la fel de benefice şi pentru scalp. Foloseşte gelul de aloe vera pe post de mască pentru păr, insistând asupra scalpului.
Pielea capului va fi purifiată, ceea ce va reduce mătreaţa şi pruritul de care aceasta poate fi însoţită adesea. Pe de altă parte, efectele astringente ale gelului de aloe vera vor contribui la eliminarea rezidurilor acumulate pe suprafaţa firelor de păr. Fiind mult mai curate, firele vor reflecta lumina, iar părul tău va fi mai strălucitor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod