Frumuseţe. 4 trucuri de îngrijire pentru a arăta bine la începutul şcolii

Nu trebuie să exagerezi cu machiajul pentru a arăta perfect, ci să îţi pui în evidenţă cele mai frumoase trăsături ale tale într-un mod cât mai natural!
Părul cât mai natural
 
Nu este deloc potrivit să pierzi timpul aranjându-ţi părul doar pentru că mergi la şcoală, mai ales dacă eşti genul care abia se trezeşte dimineaţa. Optează pentru o coafură lejeră pe care o poţi realiza rapid. Părul lăsat liber cu o cărare pe o parte nu necesită niciun efort, poate doar îndreptarea lui dacă este cazul. De asemena, poţi să îţi prinzi podoaba capilară într-o coadă de cal, însă ai grijă ca look-ul tău să fie unul uşor neglijat, îţi va da un aer foarte sexy! Dacă eşti o fire meticuloasă, atunci poţi opta pentru o coafură cu şuviţe răsucite, începând de la tâmple, ca apoi să le uneşti la spate.
Te poţi folosi şi de anumite accesorii discrete pentru a realiza ceva spectaculos, dar în acelaşi timp simplu.

Sprâncenele dese
 
Nu se mai poartă deja de ceva vreme sprâncenele subţiri şi exagerat de îngrijite, de aceea încearcă pe cât posibil să le laşi să crească până ajung la forma lor iniţială. Nu ai nevoie decât de un creion sau de un fard de sprâncene care să îţi facă culoarea să pară mai intensă. Ai grijă să alegi exact nuanţa firului tău de păr, pentru ca cei din jur nici să nu observe că te-ai ocupat de ele.

Fond de ten cât mai puţin sau deloc
 
Foloseşte fondul de ten doar dacă ai probleme ce necesită mascarea lor, altfel încearcă să îţi laşi tenul să respire tot mai des.
Dacă te încadrezi în categoria fetelor norocoase, atunci foloseşte doar o cremă cu protecţie solară pentru a te proteja totuşi de radiaţiile solare. Dacă te lupţi cu acneea sau ai urme pe care dacă le-ai acoperi te-ai simţi mult mai bine, atunci foloseşte un fond de ten care are în compoziţie ingrediente naturale şi care să nu lase impresia de mască pe faţa ta.

Ruj discret 
 
Cu siguranţă există două categorii aici: fete care adoră rujul şi fete care folosesc doar balsamul de buze.
În cazul oricărei variante, ai grijă să foloseşti nuanţe nude, potrivite pigmentului pielii tale. Evită sclipiciul şi orice este strălucitor, cu siguranţă nu se potriveşte nici cu vestimentaţia şi nici cu momentul zilei.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod