Frumuseţe. 4 trucuri care îi oferă strălucire naturală tenului tău. Fii perfectă fără machiaj!

Estompează imperfecţiunile

Petele pigmentare aparute din cauza razelor ultraviolete sau a fluctuaţiilor hormonale te pot face dependentă de fondul de ten. Dar în loc să le acoperi, încearcă remediile naturale care le estompează. Sucul de lămâie este bogat în acid citric, cel care îi oferă şi gustul acru. Acest acid are capacitatea de a exfolia chimic pielea şi de a-i uniformiza culoarea. Înmoaie o dischetă demachiantă în zeamă de lămâie şi aplică de două ori pe zi pe zonele pigmentate.
Lasă să acţioneze câteva minute şi apoi clăteşte. Foloseşte în fiecare zi o cremă hidratantă cu SPF 20 care va împiedica formarea unor noi pete la nivelul tenului. De asemenea, este foarte important să eviţi expunerea prelungită la soare pe timpul verii.

Hidratează intens

Pe timpul nopţii, piela se regenerează, fiind perioada în care va beneficia cel mai mult de pe urma substanţelor nutritive şi hidratante pe care i le oferi. De aceea este foarte importantă să foloseşti o cremă de noapte înainte de culcare, pentru ca tenul tău să aibă resursele care îl vor ajuta să aibă acea strălucire de sănătate pe care ţi-o doreşti.
Alege o cremă de noapte cu acid hialuronic şi vitamina E, substanţe care hidratează intens şi previn apariţia prematură a ridurilor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Angela Ionita pe 22 Mai 2015, 21:04
    nu l-am luat din magazinele din oras

    Da, si eu am avut problema. Nu l-am gasit in magazin. L-am comandat de pe net, de la apiland. L-am primit prin curier, a ajuns foarte repede si trebuie sa il pastrezi la frigider, e obligatoriu! Sa citesti instructiunile din prospect! E important sa il tii in frigider, ca sa isi pastreze toate calitatile.

    0
    0

  • Mioara Ile pe 22 Mai 2015, 20:56
    de unde?

    De unde il iei, ca eu am cautat prin oras si nu am gasit decat capsule...

    0
    0

  • Angela Ionita pe 22 Mai 2015, 20:54
    secretul meu

    Am si eu un secret, l-am descoperit recent - laptisorul de matca pur si crud. O prietena de-a mea mi-a spus ca isi face cate o masca, o data pe saptamana, cu laptisor de matca pur. Mi-am luat si eu si imi place foarte mult cum ramane tenul. E foarte fain.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod