Frumuseţe: 4 ingrediente care îţi îmbunătăţesc structura părului

Părul fin, degradat sau lipsit de strălucire are nevoie de soluţii cu adevărat eficiente care să-i refacă structura. Descoperă câteva remedii naturale care îngroşă firul de păr, oferindu-i rezistenţă, dar şi unele care stimulează foliculii, astfel încât părul tău să crească mai repede şi mai sănătos.

Cheratina

Cheratina este proteina din care firul de păr este compus în mod natural. Aplicarea produselor pe bază de cheratină te va ajuta să-i oferi părului mai multă vigoare şi rezistenţă. Aplică cheratină lichidă pe părul umed apoi usucă-te cu foehnul pentru a fixa produsul pe firele de păr. Este un tratament benefic în mod special dacă ai părul subţire, degradat sau foloseşti des placa sau ondulatorul.

Cofeina

Studiile au demonstrat că foliculii pot fi stimulaţi de cofeină, astfel încât părul să crească mai repede şi mai puternic. Consumul moderat de cofeină nu îţi va oferi aceste beneficii, dar măştile pe bază de cofeină pot fi excelente pentru a stimula creşterea părului.
Amestecă un avocado copt şi bine pisat cu două, trei linguriţe de cafea instant. Dacă pasta este prea consistentă poţi turna şi câteva linguri de ulei de măsline. Distribuie apoi masca pe păr, insistând la rădăcină şi masând delicat scalpul. Lasă masca să acţioneze cel puţin o oră înainte de a te spăla pe cap.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod