Frumuseţe. 30 de manichiuri elegante pentru evenimente speciale. Cum să le realizezi

Nuanţele care amintesc de pietrele preţioase, precum verde smarald, albastru safir sau roşul rubin sunt alegeri perfecte pentru unghiile tale atunci când participi la evenimente speciale în acest sezon.
Le poţi asorta foarte uşor cu ţinuta dacă îţi alegi o rochie de aceeaşi culoare, dar se potrivesc şi cu rochiile negre elegante, oferind astfel un strop de culoare.

Lacurile de unghii intens strălucitoare sunt de asemenea potrivite pentru nunţile şi în general petrecerile la care eşti invitată vara aceasta. Alege-le pe cele care conţin mult glitter şi îţi acoperă întreaga unghie cu un strat strălucitor.

Ojele metalice în nuanţe de auriu, argintiu sau cupru sunt ideale pentru a oferi strălucire unei ţinute all black.
Asortează-le cu accesorii în aceeaşi nuanţă, iar rezultatul va fi un look pentru covorul roşu!



Stilul ombre, care presupune trecerea treptată de la o nuanţă de ojă la alta, este de asemenea potrivit pentru evenimente speciale.



Un alt stil care te va ajuta să ai o manichiură originală este cel gradient, care presupune colorarea unghiilor în aceeaşi culoare, dar tonuri din ce în ce mai deschise.


Roşul clasic şi nuanţele sale ceva mai elegante precum burgund sau vişină sunt alegeri sigure dacă nu vrei să te aventurezi pe calea noilor experimente în ceea ce priveşte manichiura.
Obţii un efect inedit chiar şi cu aceste nuanţe, dacă optezi pentru un lac de unghii mat sau un topcoat pentru matifiere.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod