Frumuseţe. 30 de manichiuri elegante în nuanţe nude. Încearcă-le!

Culorile delicate precum roz, bej, crem sau piersică sunt alegerile ideale atunci când îţi doreşti o manichiură feminină şi elegantă. Se potrivesc oricărei ţinute şi pot fi folosite atât pentru zi, cât şi pentru seară.
Nuanţele nude se asortează de minune cu accente metalice precum argintiu, auriu sau cupru. O manichiură în stilul french, dar cu vârfurile conturate într-o nunaţă metalică va avea un farmec aparte şi va atrage instant atenţia.

Glitterul este de asemenea o modalitate perfectă pentru a pune în valoare oja în nuanţe nude. Aplică glitter în cantităţi generoase pe unghia degetului inelar, dar poţi aplică şi pe toate unghiile, într-o cantitate mai mică.

Cristalele şi paietele aşezate la baza unghiei inelarului sunt de asemenea o modalitate excelentă de a pune în valoare manichiura în nuanţe nude.

Oja nude sidefată este ideală pentru evenimente speciale, fiind o opţiune demnă de luat în calcul chiar şi pentru propria ta nuntă.
Bijuteriile pentru unghii, aplicaţii din metale preţioase sau pietre pot fi de asemenea asortate cu o astfel de nuanţă nude, pentru manichiura de nuntă.


Dacă îţi doreşti un accent indedit, oferă un strop de culoare unghiilor nude trasând linii subţiri de ojă neon pe vârfuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod