Frumuseţe. 30 de manichiuri de speriat, perfecte pentru Halloween. Încearcă-le!

Chiar dacă nu este o sărbătoare autohtonă, trebuie să recunoşti că este un pretext numai bun pentru a-ţi picta unghiile în modele bizare, dar foarte interesante.
Iar cu cât desenele de pe unghiile tale sunt mai înfricoşătoare, cu atât mai bine. Temele principale pe care să le încerci sunt sângele, hrana "preferată" a vampirilor, colţii, monstruleţii de tot felul sau dovlecii cu feţe diabolice. De asemenea, orice alte motive din filmele horror sunt numai bune pentru manichiura ta de Holloween, precum păianjeni, mumii, zombi, schelete, fantome etc.

Dacă nu te pricepi să-ţi faci desene pe unghii, şabloanele şi ştampilele special concepute pentru asta sunt variante mult mai simple.
De asemenea, foloseşte abţibilduri speciale pentru manichiură, iar dacă ai unghii construite din gel, tot ce trebuie să faci este să-i ceri manichiuristei modelul pe care îl vrei. Nu uita să iei o fotografie cu tine pe care să o folosească pe post de model.

Nu doar desenele pot fi înspăimântătoare, ci şi forma unghiilor. Pileşte-le sau taie-le astfel încât să fie ascuţite precum nişte gheare, apoi foloseşte o ojă neagră. Vei obţine unghii de vrăjitoare, perfecte pentru speriat.

Halloween, o abreviere pentru "All Hallows Evening" - Seara Tuturor Sfinţilor, este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai.
Halloween-ul se celebrează în noaptea de 31 octombrie, precedând sărbătoarea creştină Ziua Tuturor Sfinţilor de pe 1 noiembrie. Tradiţia spune că în această noapte graniţa dintre lumea viilor şi cea a morţilor dispare, ceea ce le permite spiritelor bune, dar şi celor rele să vină printre noi. Costumele înspăimântătoare au rolul de a speria şi alunga spiritele malefice.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod