Frumuseţe. 3 reţete de exfoliante naturale pentru o piele perfectă

Zi de zi, pielea ta se regenerează. Iar dacă nu sunt corect îndepărtate, celulele moarte se acumulează la nivelul tenului, blocând porii şi cauzând un aspect obosit şi încărcat al pielii.
Exfolierea tenului şi a întregului corp o dată la două - trei zile este necesară dacă vrei să arăţi întotdeauna impecabil. Iar folosirea ingredientelor naturale pentru a prepara un exfoliant la tine acasă îţi aduce şi alte numeroase beneficii.

Dacă adaugi uleiuri presate la rece, hidratezi şi exfoliezi în acelaşi timp. Sucul de grepfrut sau de lămâie curăţă în profunzime şi uniformizează culoarea pielii, iar zahărul sau ovăzul îndepărtează cu succes celulele moarte.

Iată trei reţete de exfoliante pe care să le încerci:

Exfoliant cu grepfrut şi mentă


Ingrediente:

1/2 cană cu ulei de cocos
1/2 cană cu zahăr alb
coaja de la un grepfrut
1 lingură zeamă de grepfrut
10 picături de ulei esenţial de mentă (izmă)
25 de picături de ulei esenţial de grepfrut

Amestecă uleiul de cocos şi zahărul alb cu mixerul până când se formează o pastă groasă. Adaugă coaja rasă de grepfrut, zeama de gepfrut, uleiurile esenţiale, apoi amestecă iar cu mixerul la viteză mică până ce pasta devine omogenă.
Pune într-un borcan cu capac ermetic şi păstrează la frigider.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod