Frumuseţe. 3 probleme ale tenului care se pot rezolva toamna

Se spune că totul are un preț, iar bronzul nu face excepție de la regulă. După o vară însorită, în care s-au bucurat de relaxare, multe persoane plătesc tribut răsfățului, prin pete, riduri și piele a cărei fermitate lasă de dorit.
Dacă oglinda vă arată în fiecare zi modificări cutanate deranjante, este momentul să apelați la specialiști de top și lasere de ultimă generație. Iată ce soluții propun medicii de la „Dr. Leventer Centre” pentru pete, riduri și piele fără tonus.

1. Petele apărute după expunerea la soare

Chiar dacă au denumiri complicate – lentigine, melasmă sau keratoze - toate au același impact: sunt neplăcute la vedere și de multe ori, trebuie estompate prin machiaj. Însă terapiile laser personalizate le pot elimina cu succes, dacă sunt aplicate de către dermatologi cu experiență.
“Cel mai potrivit pentru reducerea lentiginelor este IPL cu funcția de skin rejuvenation care reușește să le decoloreze treptat, fără semne vizibile, prin ședințe successive. Pentru melasmă, însă, cel mai potrivit tratament este laserul cu lumina fracționată Fraxel. Lumina pătrunde în piele divizată, într-un mănunchi de raze extrem de fine, generând o reacție de regenerare de ansamblu a pielii. Keratozele seboreice pot fi tratate prin simpla chiuretare și apoi ajutate cu laserul Pulsed Dye să-și reducă roșeața” recomandă medicul dermatolog Mihaela Leventer, coordonatoarea centrului “Dr.
Leventer Centre”. 

2. Ridurile fine

Deși dau bătăi de cap mai ales femeilor mature, ridurile își pot face simțită prezența la prima tinerețe, după expunerea masivă la soare. Dacă injecțiile cu toxină botulinică și cele cu acid hialuronic dau rezultate la persoanele tinere, ridurile accentuate și pielea deteriorată de soare pot fi tratate cu ajutorul luminii. “Cel mai bun și eficient tratament estetic este laserul CO2 ultrapulsat cu ajutorul căruia producem o rejuvenare profundă, structural, cu efect de îmbunătățire pentru mulți ani.
Deși se discută depre multe alte proceduri, cele menționate mai sus sunt cele mai eficiente și mai verificate de o practică medicală îndelungată. Toate aceste proceduri pot fi realizate în Centrul Dr Leventer de întreaga echipă de medici”,
afirmă doctorul Maria Dumitrescu, coordonatoarea departamentului de lasere medicale, în cadrul centrului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod