Frumuseţe. 25 de desene pe unghii prin care să fii remarcată de Crăciun

Chiar dacă nu te pricepi la desen, ştampilele special concepute pentru manichiuri reprezintă soluţia simplă şi la îndemână.
Temele clasice pentru săbători pot fi transformate în stiluri deosebite pentru unghiile tale. Aplică pe unghiile tale desene sub forma unor brăduţi împodobiţi, fulgi de nea, globuleţe, omuleţi de zăpadă, reni, bomboane de pom, iar lista poate continua.

Glitterul este un alt element pe care nu trebuie să-l ratezi cu această ocazie. Este foarte uşor de folosit şi nu trebuie să stăpâneşti o tehnică anume pentru a-l aplica pe unghii. Îţi oferă acea strălucire specifică acestei frumoase sărbători.
Dacă prea mult glitter nu este pe placul tău, alege să-l foloseşti cu moderaţie pe o singură unghie, de obicei ce a degetului inelar, sau numai pe vârfuri, în stilul ungiilor french.

Oja mată este de asemenea o alegere interesantă pentru manichiura ta de sărbători. Nuanţele mate de roşu burgund sau verde smarald închis amintesc de catifea, un material preţios care se potriveşte perfect cu Crăciunul. 

În ceea ce priveşte culorile potrivite pentru manichiura de sărbătoare, roşul este alegerea clasică, verdele închis se aseamănă cu nuanţa acelor de brad, în timp ce albastrul închis aminteşte de cerul înstelat.
Poţi folosi de asemenea albul, care va pune foarte bine în valoare orice desen pe unghiile tale, dar şi negrul, care devine un suport excelent pentru glitterul auriu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod