Forma unghiilor

Forma unghiilor în 2016: află care sunt tendințele

Oricât de interesante ar fi oja sau desenul pe care le-ai ales pentru manichiura ta, forma unghiilor face diferența dintre un stil impecabil și unul mai puțin reușit.
În 2016 ai o gamă variată de forme pe care să le alegi pentru unghiile tale. Iată care sunt principalele tendințe:

Unghiile "balerină"

Acest trend reprezintă o nouă formă a unghiilor care devine tot mai populară. Este vorba despre unghiile lungi care se subţiază treptat, dar care au vârfurile tăiate perfect drept. O vedetă în devenire este cea care a făcut acest stil foarte popular. Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, a lansat o adevărată obsesie pentru astfel de unghii prin postările sale pe Instagram.
Denumirea vine de la asemănarea cu poantele balerinelor, ascunțite dar cu vârfurile drepte. O astfel de manichiură se poate obține însă numai prin folosirea unghiilor false, cele de tip gel sau acryl. Este forte dificil să-ți definești astfel unghiile naturale. Trebuie să fie foarte rezistente pentru a crește suficient de lungi încât să le poți da această formă, iar în al doilea rând este o formă care predispune la ruperea lor, prin vârfurile subțiri și tăiate perfect drept.
Unghii balerina
 

Forma ovală

Unghiile cu vârfuri rotunjite sunt o altă tendinţă importantă pentru 2016. Este forma perfectă dacă vrei să ai unghii naturale lungi pentru că este uşor de întreţinut, dar la fel de bine arată şi dacă preferi unghiile scurte.
Vârful unghiei este foarte bine rotunjit, astfel încât tot patul unghiei să formeze un oval perfect. Nu este recomandată în cazul în care unghiile tale sunt ceva mai late sau au tendința de a crește ușor în sus.
Unghii ovale
 

Forma semiovală dreaptă

O altă tendință în ceea ce privește forma unghiilor în 2016 este cea ovală, dar cu laterale drepte. Imaginează-ți că este vorba despre unghiile drepte, dar cu vârful ușor rotunjit. Este o formă practică și modernă care se potrivește de minune în cazul în care preferi unghiile ceva mai scurte.
Este ușor de purtat și de realizat.
Unghii semiovale
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod