Fondul de ten, secretul tenului perfect

Fondul de ten poate fi secretul din spatele frumusetii tale de invidiat, daca este utilizat intr-un mod corespunzator. Afla cum sa alegi fondul de ten potrivit...
Fondul de ten poate fi secretul din spatele frumusetii tale de invidiat, daca este utilizat intr-un mod corespunzator. Afla cum sa alegi fondul de ten potrivit, in functie de tipul tau de ten si efectele pe care doresti sa le obtii.

"Cand alegem fondul de ten trebuie sa tinem cont de tipul de ten, efectul pe care dorim sa-l obtinem (luminozitate, matifiere, hidratare, acoperire mai mare sau mai mica) si nuanta tipului de ten.", ne spun Veronica Stoica si Gabriela Paun, specialisti make-up Sephora.
 
Din fericire, exista o gama foarte larga de fonduri de ten, acestea variand de la textura, compozitie, tipul de ten caruia se adreseaza, mergand pana la  "efecte speciale", incluzandu-le aici pe cele antioboseala, antiimbatranire sau fondurile de ten tratament, menite sa amelioreze anumite afectiuni ale tenului (imperfectiuni, acnee etc).

Principala caracteristica a fondurilor de ten sub forma de crema este puterea de acoperire, mai ridicata comparativ cu cea a fondurilor lichide.
Permit acoperirea eficienta a cicatricelor, pistruilor, porilor deschisi si altor imperfectiuni. Inconvenientul este ca pot incarca destul de mult tenul, si prin urmare, efectul nu este unul foarte natural.

Fondurile de ten fluide se potrivesc, in general, oricarui tip de ten. Se va tine cont, insa, de baza pe care sunt alcatuite. Unele au la baza apa, in timp ce altele contin uleiuri. Persoanele cu tenul uscat le vor alege pe cele pe baza de uleiuri, acestea avand o capacitate mai mare de a hidrata pielea, in comparatie cu cele pe baza de apa. Singurul inconvenient este aspectul usor stalucitor, care poate fi corectat cu ajutorul pudrei. Aplicarea se face cu varfurile degetelor, textura fluida permitand aplicarea unui strat foarte subtire, deci rezultatul va fi un aspect natural.


Pudra minerala poate inlocui cu succes fondul de ten, permitand o acoperire eficienta, fara a incarca prea mult pielea. Ingredientele sale naturale au capacitatea de a trata anumite afectiuni ale pielii, impiedicand blocarea porilor sau aparitia iritatiilor. Pentru ca adesea nu contin parfum, conservanti sau coloranti in cantitati ridicate, fondurile de ten sub forma de pudra minerala pot fi folosite si de persoanele cu pielea sensibila.

Fondul de ten spuma
, o noutate in domeniul produselor de make-up, se remarca prin textura aerata, care permite aplicarea usoara, in strat foarte subtire.

In ceea ce priveste aplicarea, iata ce ne sfatuiesc make-up artistii Veronica Stoica si Gabriela Paun: "Putem aplica fondul de ten prin trei metode:

  • cu ajutorul pensulei - se utilizeaza in special pentru fondul de ten fluid;
  • cu un burete special, pentru fondul de ten compact sau 3 in 1.
    Pentru o acoperire mai buna, se poate umezi buretelul;
  • cu degetele, care faciliteaza aplicarea fondului de ten fluid, deoarece acesta se incalzeste la temperatura corpului, se aplica mai usor si se obtine un finish natural.
         
Aplicarea se face din centrul fetei catre frunte si din centrul fetei catre exterior, cu miscari usor descendente.
 
Principalele greseli sunt alegerea unui fond de ten in neconcordanta cu tonul pielii, aplicarea unei cantitati prea mari in special in zona gatului, dar si aplicarea fondului de ten fara folosirea in prealabil a unei baze de machiaj adecvate."
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentariile 1-50 din 88

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 13 Ian 2014, 20:35
    ten gras

    fondul meu de ten pentru ten gras http://www.sfaturilemariei.com/fondul-meu-de-ten-preferat-pentru-ten-gras-revlon-colorstay-oily-skin-review/

    1
    0

  • mm pe 6 Mar 2013, 11:32
    fond de ten

    Are importanta daca fondul de ten este scump sau nu?

    0
    0

  • anamaria pe 25 Feb 2012, 23:18
    fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrr

    citesc si nu imi vine a crede!!!!!!!!!!! fondul de ten trebuie sa fie in primul rand protectieeeeeeeeee cum sa dauneze la un ten accneic????????? daca nu protejam tenul,toate impuritatile din atmosfera se aseaza pe tenul nostru,intra in derma si provoaca aparitia comedoanelor,acneea,ridurile premature..etc. doriti mai multe sfaturi?ma puteti contacta la email: ilincamarykay@yahoo.com

    2
    0

  • dana pe 31 Aug 2011, 15:01
    /

    Conceptii invechite cum ca fondul de ten imbatraneste tenul etc. Din moment ce se folosesc produse profesionale si nu luate de la taraba din colt nu aveti de ce sa va temeti, din contra. Tenul este protejat,eu nici nu-mi imaginez ca intr-o zi de iarna de ex sa ies din casa fara fond de ten. bineinteles vara te mai poti lipsi dar in general un fond de ten bun nu are cum sa faca rau!

    1
    0

  • fany pe 22 Aug 2011, 20:35
    fond de ten

    si eu am incercat mai multe, dar acum folosesc unul de la lush, dark yellow, e cremos si imi acopera imperfectiunile, dar nu ma dau zilnic, il folosesc fara crema, imi place cum ramane asa cum este el.

    1
    0

  • dudu pe 24 Dec 2010, 20:31
    un sfat va rog?

    Buna..am 14 ani abia impliniti si acum 2 luni am fost la un control deramtologic .. mi s-a zis ca am acnee.. doctora mi-a dat un tratament , ce-i drept foarte scump , dar cum zice eea " eficient. " .. acest tratament mi-a scos in evidenta punctele negre ( pt k asta e problema mea ) si acum .. de o saptamana folosesc fond de ten desi mi s-a spus sa nu folosesc niciun fel de produs de genul asta .. ce sa fac ? pt k imi este rusine sa ies cu punctele astea negre p strada.. :) va rog.. multumesc

    0
    0

  • florentina pe 6 Sep 2010, 23:05
    bani

    prea frm dar cam scumpe pe criza asta mai ieftine nu se poate o reducere mai mare cv ca doar santem romani

    2
    0

  • dydy pe 28 Iul 2010, 17:19
    deci..

    pentru fetele care au un ten gras folositi un fond t ten mat,iar cele kre aun un ten uscat folositi un fond de ten mai uleios,nu cred ,k m-am exprimat ok,dar asta merge.inainte de a te da cu un fond d ten,spalati-va fata cu un gel de curatare si apoi dati-va cu o crema,si apoi cu fond d ten.pup fetele:*:*

    0
    0

  • maria pe 12 Iul 2010, 11:35
    fond de ten

    cum aplic fondul de ten astfel incat sa acopere toate zonele problema de pe fata?????? pt.ca la mine acopera aproximativ zonele acestea mai ales cu acnee....va rog trimiteti-mi urgent raspuns pentru ca maine tre'sa plec la mare si vreau sa arat cat mai bine ! v-am pupat :-*

    0
    1

  • Adriana pe 6 Iul 2010, 16:09
    Ten gras

    comentariul de mai sus e pt andreea

    0
    0

  • Adriana pe 6 Iul 2010, 16:08
    Ten

    Nu este adevarat,imbatraneste daca il folosesti ani la rand.Eu am 18 ani,si am inceput sa folosesc la 15 ,si l-am folosit pana acum 8 luni,cand am descoperit Zinerytul .Ma faceam cu fond de ten sa imi acopar cosurile, in fiecare zi.Oricum,tenul gras are si un avantaj,nu favorizeaza aparitia ridurilor.

    0
    0

  • b.a. pe 3 Iul 2010, 15:41
    Anticonceptionale vs acnee

    Si inca ceva : Puteti merge la un doctor si sa cereti anticonceptionale. Veti primi exact ce vi se potriveste, iar pastilele ajuta corpul sa se echilibreze hormonal, si sa scape de acnee. (asta doar in caz de acnee severa, nu luati anticonceptionale de capul vostru, doar pentru ca aveti un cos pe frunte). Daca incepeti sa va ingrasati sau vedeti ca va creste mai mult par pe corp, inseamna ca nu sunt potrivite, si ca trebuie sa alegeti altele.

    1
    0

  • b.a. pe 3 Iul 2010, 15:34
    Fond de ten + ingrijire

    Inainte sa vorbim de fondul de ten, trebuie sa trecem prin cateva etape de curatare a tenului. Cate dintre voi se spala cu sapun pe fata si se dau cu fond de ten pe urma? Nu e bine. In primul rand, sapunul nu e bun deloc pentru fata. Daca ai pielea grasa, ti-o usuca si ca sa se regleze, produce mai mult sebum ca de obicei, deci devine si mai grasa. Daca e deja uscata, iti apar pete si locuri in care se decojeste pielea. Cel mai bine folositi geluri si spume speciale pentru tipul vostru de ten. In al doilea rand, foarte important, INDEPARTATI PIELEA MOARTA o data pe saptamana. Sa va zic un truc. Va spalati pe fata bine, pe urma o umeziti cu apa calduta. Stoarceti sucul de la o jumatate de lamaie si il aplicati pe fata, pe urma aplicati zahar si lasati un minut. Dupa un minut, frecati USOR zaharul de pe fata, insistand la nas si barbie.Pe urma clatiti si hidratati cu o crema usoara, preferabil de tuia, naturista. Daca aveti ten sensibil, folositi sucul diluat cu cateva picaturi de apa. Lamaia va scapa si de cosuri. Curatati foarte bine tenul inainte sa aplicati fond de ten. Daca aveti cosuri si nu il curatati, va veti intinde fondul de ten pe fata, si in acelasi timp si microbii ce cauzeaza cosurile. Pentru persoanele cu cearcane, dar ten curat si uniform: Puteti inlocui fondul de ten cu un baton anticearcane. Folositi fond de ten peste 20 lei, si sa nu fie de la Avon. Giordani Gold de la Oriflame e foarte bun pentru ten uscat sau normal. Aveti grija daca aveti tenul uscat si va dati cu pudra sau fond de ten pe baza de apa. Arata foarte, foarte urat pe piele daca nu il intindeti bine si nu va hidratati inainte.

    2
    1

  • albertinaa pe 23 Iun 2010, 17:14
    fond de ten

    Fetelor incercati neaparat fondul de ten marca La Roche -Posay! Il gasiti in farmaciile Sensi blue.Sunt produse dermato-cosmetice si sunt excelente pt ten.Daca vi se pare prea *piperat*pretul,cereti un esantion ,incercati-l si va garantez ca veti fi f multumite.Mie una mi-a placut la nebunie

    1
    1

  • madu10 pe 23 Iun 2010, 10:15
    buna

    denisa eu tot am pistrui si folosesc fondul de ten de a Loreal (50 lei) .inainte am incercat f multe fonduri de ten care sa imi ascunda pistruii dar degeaba :-j ...pana mi`a zis o fata sa incer Loreal si chiar e ff bun ....merita incercat ;)

    0
    1

  • denisa pe 16 Iun 2010, 13:19
    ten cu pistrui

    buna fetelor !am si eu o intrebare.....am tenul cu pistrui si sunt destul de alba ca si culoare......care este fondul de ten care acopera cel mai bine pistruii ?va rog ajutati-ma......da-ti-mi numele si pretul fondului de ten.............multumesc anticipat

    1
    0

  • Lidia pe 11 Iun 2010, 14:37
    ce acopera pistruii?????

    am pistrui si tenul fte sensibil ce as putea folosi?(ce firma ce tip etc)

    2
    1

  • Aeris pe 7 Iun 2010, 13:51
    Fondul de ten perfect

    Eu nu sunt make-up artist , dar din experienţa mea de utilizatoare a produselor de make-up de ani buni , timp în care am încercat de la produse foarte bune, profesionale, cu un complex vitaminizant ,pana la produse mai putin bune, cu ulei &parfum&componenti chimici , pot da şi eu câteva sfaturi . Pentru tenurile grase, este recomandabil să folosiţi ceva fără ulei , poate o pudra compactă , dar înaintea acesteia, fără doar şi poate o cremă sau o bază de machiaj matifiantă. Pentru tenurile uscate , o crema hidratantă şi un fond de ten fluid , cu vitamina E. Pentru tenurile mixte, un fond de ten fluid, uşor , care doar să protejeze pielea de agenţii externi, cum ar fi razele UV ale soarelui pe timpul verii, cu SPF 15 ar fi numai bun. Eu am tenul mixt spre gras, am folosit fond de ten de la fluid până la pudră. Am observat că pudra îmi matifiază tenul foarte mult, dar îmi îmbătrâneşte aspectul feţei , furându-i naturaleţea , îmi oferă un aspect inestetic şi o senzaţie de "strângere". Fondul de ten fluid se potriveşte destul de bine tenului meu, dar de cele mai multe ori "aripile" nasului şi fruntea , zona T ajung să-mi strălucească agasant după câteva ore, deci nici acesta nu-mi prieşte.Aşa că am ajuns la fondul de ten cremă, într-o cutiuţă de genul pudrei, cu un aspect asemănător, dar luat pe bureţel nu este pulbere, ci cu o consistenta cremoasa (evident, mai "întărită").Acesta îmi place foarte mult şi mi se potriveşte perfect. Folosesc de la Project Professional , este cu SPF 20, super bun, durează întreaga zi, nu-mi luceşte faţa, îmi conferă un aspect natural, de durată şi foarte precis. Mult succes fetelor în alegerea fondului de ten ideal!!!

    0
    0

  • angelblackf83 pe 5 Iun 2010, 17:45
    http://magicworld-chat.com?pr=2

    Veniti sa discutam pe tema aceasta si pe http://magicworld-chat.com?pr=2

    0
    0

  • angelblackf83 pe 5 Iun 2010, 17:45
    http://magicworld-chat.com?pr=2

    Veniti sa discutam pe tema aceasta si pe http://magicworld-chat.com?pr=2

    0
    0

  • Ana pe 17 Mai 2010, 09:45
    intrebare

    buna, doresc un fond de ten care sa-mi acopere petele de pe fata.multumesc

    1
    0

  • Dragon_fly pe 6 Mai 2010, 13:32
    tratati acneea!

    buna, fetelor! va spun pe propriul exemplu, TRATATI ACNEEA! si nu cu fel de fel de chestii din reclame, ci ipreuna cu un medic specialist dermatolog! pe urma luati gelul antiacnee ARTISTRY(amway) care usuca orice cos nedorit in 24 de ore si folositi fond de ten de calitate! nu astupati ce este fara tratament ca mai rau faceti!

    0
    0

  • maria pe 21 Apr 2010, 17:51
    Vreau un fond de ten care sa.mi astupe pistruii...

    Buna fetelor!!Cum scrie si la subiecul comentariul doresc un produs de calitate care sa.mi astupe pistruii,as preciza ca acestia sunt doar pe obraji si nu sunt de o culoare inchisa sunt aprox. de culoare galben(galbui)si am pielea deschisa la culoare.Doresc o marca care sa mi.i astupe?mersi si pa

    3
    0

  • adriana pe 16 Apr 2010, 03:03
    fond de ten

    eu am vitiligo in jurul ochi , nu se vede asa rau pt ca am tenul mai deschis.. dar cearcanele sunt ingrozitoare, exista vrun fdt care sa uniformizeze culoarea ,cosuri nu prea am dar se vede f urat ..multumesc

    0
    0

  • oana pe 7 Apr 2010, 23:19
    fond de ten

    buna fetelor am un ten cu problemecu pete si pistru si chiar si ridur micute la doar 23 ani ce fac ce fond de ten sa folosesc sau ce altceva VA MULTUMESC

    1
    1

  • RBD4everlove pe 2 Apr 2010, 21:39
    fond de ten

    eu am acnee :"> si incerc sa o acopar.si am folosit pana acum fond de ten sub forma de crema,care acopera ff bine. si cele de la sephora sunt extrem de bune...costisitoare,dar merita.

    1
    0

  • diana pe 20 Mar 2010, 18:10
    fond de ten

    am 40 de ani si folosesc fond de ten,se spune k el e pt fata asa cum sunt hainele pt corp,fiica mea are 16 anni si am observat ca folosind fond de ten crema de la yv rosher i-au mai disparut cosurile,poate pt ca acel fond de ten contine miere de albine si toate produsele lor sunt pe baza de plante,nu snt angajata lor ci doar am comandat produse prin posta si snt multumita de ei pt k au si oferte cu creme si parfumuri gratuite.

    0
    0

  • Dianna pe 19 Mar 2010, 19:05
    Nu!

    Nu accentueaza sau ''inmulteste'' acneea fondul de ten ! Doar acopera zonele cu probleme.E adevarat, se vede,nu pare natural,dar cine vrea sa foloseasca poate folosi. La cosmetica e bine sa mergem doar pentru a ne scapa de punctele negre.ATAT ! Pentru acnee , in orice stadiu s-ar afla, e bine sa mergem la un dermatolog.In orasul meu, o consultatie e undeva la 60 de lei si,eventual,mai mergi la o verificare a bunului mers al tratamentului recomandat de doctor care costa (verificarea ) in jur de 25 de lei . Deci dragelor, mergeti la dermatolog pentru tratarea aceneei,nu doar la cosmeticiana. Sfaturi : solutii care usca cosurile : Brevoxyl - pret :26.50 in farmaciile Catena. Gel spumant de curatare a fetei de la Ivapur,pentru pile sensibla mixta sau grasa.Cu acest gen va spalati,dimineata si seara. :) Succes!

    0
    0

  • iulia pe 18 Mar 2010, 20:29
    FONDUL DE TEN

    Buna,am si eu o curiozitate...........am 19ani,folosesc fond de ten de la 16 ani,la inceput(primul an)nu foloseam de calitate dar de atunci folosesc numai fonduri de ten de calitate.ESTE ADEVARAT K O SA AM PROBLEME ODATA CU INAINTAREA IN VARSTA(mai repede ca celelalte fete care nu folosesc)??????????/adik mi se accentueaza ridurile?subtziaza pielea??

    0
    0

  • Andreea pe 17 Mar 2010, 20:42
    Deci...!

    Fetele Cu acnee numai folositi fond de ten k mai rau va inmultiti si nu rezolvati nimik incercati un cosmetician sa vedeti k va trece in cel mai scurt timp o sedinta e intre 90-200lei nu este scump depinde de tratamentul care vil aplica...:D ade v-am pupat si Succes:X

    0
    0

  • anna pe 17 Feb 2010, 11:50
    de unde iau monstre de fdt?

    nu am mai folosit pana acum si nu stiu de unde as putea lua monstre de fdt

    0
    0

  • Ignat Annamaria pe 16 Feb 2010, 07:55
    tenul

    am 32ani si incep micile riduri sa apara,cea ce nu-mi place!!ce este mai potrivit sa folosesc,un fond de ten sau un tratament special pentru fata estompind micile riduri?

    0
    0

  • ramona pe 15 Feb 2010, 16:12
    fond de ten

    buna vreau si eu un fond de ten care acopera acneea si pentru ten uscat va pop si va multumesc

    0
    0

  • ramona pe 15 Feb 2010, 15:51
    am avut o acnee severa dar sa mai ameliorat,acum mai am vreo cateva cosuri dar si semne si am tenul mai uscat ,ce gama de fond de ten as putea folosi sa nu dauneze si sa acopere

    imi place mult ceea ce faceti si ce sfaturi dati ,multi ne regasim printre ele va multumesc

    0
    0

  • Cristina pe 4 Feb 2010, 16:45
    Ms:*:*

    Ms mult pt sfaturi:*O sa vad ce pot face pentru a inlatura micile probleme:*Ms Mult!!

    0
    0

  • arrwen pe 4 Feb 2010, 10:41
    Pt Cristina

    Poti folosi fondul de ten chiar si daca ai acnee. Ideal este sa alegi produse dermatocosmetice, pe care le gasesti in farmacii si care sunt special concepute pentru tenul cu probleme. Nu este adevarat ca fondul de ten iti "strica" tenul, dar conditia este sa folosesti numai produse de calitate.

    0
    0

  • Cristina pe 3 Feb 2010, 21:50
    fond de ten?

    Buna, este chiar necesar sa folosesc un fond de ten daca am acnee?! Nu as vrea sa incerc inca pentru ca mi s-a spus ca...nu este necesar la varsta mea si ca nu am nevoie. Insa eu sunt de alta parere...cred ca as putea folosi un fond de ten rareori dar totusi sa o fac. Nu suport acneea si...e dificil sa o poti indeparta altfel...Si ca...ar "strica" tenul si mai mult este adevarat?Va rog...ajutati-ma!!

    0
    0

  • andreea pe 2 Ian 2010, 14:57
    ten gras

    buna`...am si eu o problema...am tenul gras si cateva cosuri...as vrea sa folosesc un fdt bun...care sa nu imi faca fata si mai lucioasa si chestii dastea si nici sa nu` mi`o incarce...ce fdt mi`ati recomanda ?... app` sunt clasa a8a :">...si am auzit o kestie ca..cica fondul de ten dauneaza tenului si il imbatraneste mai repede. e adv ? :-s

    0
    0

  • crisss pe 28 Iul 2009, 12:22
    O sa innebunesc

    :( am si eu o problema: de fiecare data cand ma dau cu fond de ten, dupa cateva ore mi se fac pete pe fata ca si cum m`as fi sters in zona respectiva, dar nu ma sterg, asa mi se face, nu stiu de ce :(((( eu nu pot trai fara fond, ma dau de prin clasa a7a si nu pot sa stau fara el pentru ca sunt ciudata adica tot timpul am avut fata mai alba decat corpul, iar la soare nu ma bronzez aproape deloc pe fata :( deci, nu am cum sa stau fara fond, dar nu mai stiu ce sa fac...am folosit toate marcile posibile, inafara de cele peste 60 de lei...dar innebunesc, nu mai stiu ce sa fac. acum sunt bronzata pe corp si pe fata sunt alba, in niciun caz nu pot renunta la el...ce sa mai folosesc ? ca am obosit sa tot caut pe toate site`urile...sfatuiti`ma, va rog multumesc.

    0
    0

  • crisss pe 28 Iul 2009, 12:20
    O sa innebunesc

    *folosesc din cls a7a, iar acum am 19 ani

    0
    0

  • crisss pe 28 Iul 2009, 12:19
    O sa innebunesc

    :( am si eu o problema: de fiecare data cand ma dau cu fond de ten, dupa cateva ore mi se fac pete pe fata ca si cum m`as fi sters in zona respectiva, dar nu ma sterg, asa mi se face, nu stiu de ce :(((( eu nu pot trai fara fond, ma dau de prin clasa a7a si nu pot sa stau fara el pentru ca sunt ciudata adica tot timpul am avut fata mai alba decat corpul, iar la soare nu ma bronzez aproape deloc pe fata :( deci, nu am cum sa stau fara fond, dar nu mai stiu ce sa fac...am folosit toate marcile posibile, inafara de cele peste 60 de lei...dar innebunesc, nu mai stiu ce sa fac. acum sunt bronzata pe corp si pe fata sunt alba, in niciun caz nu pot renunta la el...ce sa mai folosesc ? ca am obosit sa tot caut pe toate site`urile...sfatuiti`ma, va rog multumesc.

    0
    0

  • Consultant Frumusete pe 12 Iun 2009, 10:07
    FDT Potrivit

    FDT potrivit este cel care nu se vede, adica are nuanta identica cu cea a tenului. Atunci cand in aplici, tenul arata perfect si natural si nimeni nu vede ca ai un FDT pe fata. Asta poti obtine, bineinteles, cu un FDT de calitate. Ca sa-ti alegi un FDT potrivit, ar fi ideal sa-l testezi ynainte de a-l cumpara, sa ajustezi nuanta potrivita, sa vezi cum reactioneaza tenul, etc. Aici va poate ajuta un Consultant de Frumusete Mary Kay.

    0
    0

  • anca pe 9 Iun 2009, 15:24
    FDT

    Recomand fdt de la Vichy(Normateint) pt.persoanele cu tenul gras sau mixt pt.ca este cel mai rezistent (nu se scurge, nu se aduna sub forma de pete si previne "luciul"). In plus, este non-comedogen si intr-adevar nu usuca pielea (nefiiind nevoie de o crema-baza). Am fol.mai multe fdt.pana acum si am concluzionat ca acesta e cel mai bun( nu contine parfum, conservanti). Momentan fol.Toleriane de la Roche-Posay care are cam aceleasi proprietati (+hipoalergenic+recomandat pt.pielea sensibila) singurele diferente fiind textura (e mai "gros")si faptul ca necesita aplicarea unei creme inainte.

    0
    0

  • kity pe 25 Apr 2009, 00:37
    dependenta

    eu sunt dependenta de fondul de ten,il folosesc de la 18 ani, acum am 30 de ani si ma simt mai confortabil cand il folosesc decat atunci cand ies pe strada nemachiata, parerea mea este ca cel putin o data pe saptamana trebuie sa-ti lasi tenul sa respire, fara creme fara fond de ten si sa te demachiezi corespunzator in fiecare seara. tenul meu arata cu cativa ani buni mai tanar cand folosesc fondul de ten, asa ca nu ma pot lipsi de el, acum folosec TEINT IDOLE ULTRA - LANCOME nu incarca fata e ok, as vrea sa stiu ce fond de ten este si sanatos pt ten?

    0
    0

  • Georgiana pe 21 Apr 2009, 16:34
    NU FOLOSITI FOND DE TEN!

    Ai 20 de ani, si ma dau cu fond de ten de prin clasa a 9-a a 10-a. Fetelor, va dau un sfat: NU FOLOSITI FOND DE TEN!!! am incercat toate tipurile de fond de ten, de la cele mai scumpe si mai sofisticate, pana la cele care se potriveau perfect tipului meu de ten, si binenteles eram atenta la demachiere, curatare profunda si hidratare. O data ce incepi sa folosesti fondul de ten, si atata timp cat il folosesti regulat (adica zilnic), tenul se obisnuieste cu "aceasta" masca, uneori benefica (nu zic ca nu ajuta pt mascarea anumitor pete/cosuri/etc.) dar nu te mai poti dezobisnui de el. O data cu folosirea fondului de ten, apar cosuri. Eu am avut un ten perfect fara urma de cos, asta pana cand am inceput sa ma dau cu fdt. In anumite situatii nu strica, dar daca aveti un ten frumos, nu va sfatuiesc sa il folosesc. Vreau un sfat: cum as putea sa renunt la fdt si sa revin la tenul meu fara a apela la alte cosmetice? Numai bine si aveti grija de frumusetea naturala!

    0
    0

  • lavvvv pe 27 Mar 2009, 15:41
    fond de ten

    nici unul nu acopera n profunzime dar,e ok sa folosesti.eu sunt dependenta de el ,folositi l cu incredere nu patiti nimic!!!!insa tineti cont de tipul de ten pe care l aveti.acum folosesc Afinitone sunt multumita.pup

    0
    0

  • georgia pe 11 Mar 2009, 02:23
    pt madalina

    ....fondul de ten nu dauneaza,dar zic ca este prea devreme ca sa aplici deja fondul de ten,cand vei avea 20-25 ani ce mai folosesti,faci cum cezi tu ca-i mai bn pt tine,dra asta e parerea mea.Id yahoo messnger geo_8413

    0
    0

  • georgia pe 11 Mar 2009, 02:16
    ......................

    cand e sa aveti nevoie de sfaturi,mai bn cere.ti sfatul in parfumerie,persoanele care lucreaza acolo stiu cu ce te pot ajuta,ca doar ele nu sunt vanzatoare la aprozar.pupici la toate

    0
    0

  • georgia pe 11 Mar 2009, 02:11
    !!!!!!

    fondul de ten se aplica mai bine,cand se foloseste o crema de fata,si se intinde mult mai bn pe fata daca nu foloseste bureteii,si nu-l irosesti

    0
    0

  • georgia pe 11 Mar 2009, 02:05
    pentru mihaela

    incearca sa folosesti si o crema pt ochi,dimineata si seara.iar cand te machiezi folosesti crema,un anticearcan.eu cand ma dau cu fond de ten,dau putin si unde am cearcani.

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod