cosmetice

Fondul de ten dermatocosmetic: ce este, când să îl folosești și care sunt cele mai bune 10 produse

Găsirea fondului perfect poate fi o provocare destul de dificilă, mai ales dacă ai o piele sensibilă sau predispusă la acnee. Astfel că, în lecția de make-up de azi, aflăm totul despre ceea ce înseamnă fond de ten dermatocosmetic, preferatul celor mai buni profesioniști în îngrijirea pielii, precum și lista celor mai bune 10 fonduri de ten din această categorie, preferate de cei mai sus numiți.

Ce este fondul de ten dermatocosmetic


Fondul de ten dermatocosmetic este un produs care are deopotrivă proprietăți terapeutice și estetice pentru tenul tău, datorită adaosului de ingrediente farmaceutice pe lângă cele obișnuite, cu scop pur cosmetic, pe care le au celelalte fonduri de ten.. Altfel spus, are grijă atât de sănătatea, cât și de frumusețea tenului, oferind soluții complete pentru un rezultat final ideal.

Când folosești fondul de ten dermatocosmetic


Când este indicat să folosești fond de ten dermatocosmetic? Ei bine, cum tenul perfect nu există și, la final de zi, absolut orice chip trebuie curățat, vitaminizat și răsfățat cu produse farmaceutice care să îi prelungească aspectul tânăr și să asigure, pe termen lung, calitatea pielii, ideal ar fi ca absolut toate femeile, indiferent de vârstă și de tipul pielii, să folosească un fond de ten dermatocosmetic.

Cu toate acestea, deoarece problemele tenului diferă – de la o persoană la alta, de la o situație la alta -, specialiștii au creat diferite tipuri de fond de ten dermatocosmetic, care să iasă în întâmpinarea fiecărei imeprfecțiuni în parte, fiecărei dorințe în parte.
Află care sunt cele mai bune 10 fonduri de ten dermatocosmetice de pe piață la ora actuală.

Unul dintre cele mai populare fonduri de ten în România, în ultima vreme, este, fără dar și poate, Vichy Dermablend 3D Correction. Motto-ul ales de compania franțuzească pentru acest produs? Unul mai mult decât liniștitor pentru femeile care nu au fost înzestrate de Mama Natură cu un ten de porțelan – “O piele sensibilă nu înseamnă renunțarea la machiaj!” Recomandat cu precădere tenului gras cu tendință acneică Vichy Dermablend 3D Correction este un fond de ten care lejer, dar cu un grad mare de acoperire, care acoperă cu success imperfecțiunile și semnele post-acneice ale pielii grase, predispuse la acnee.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod