Machiaj cu ruj rosu si extensii de gene

Extensiile de gene fir cu fir: afectează sau nu genele naturale?

Pentru că permit o transformare miraculoasă, astfel încât oricine poate avea instant gene lungi, dese şi arcuite, extensiile de gene fir cu fir devin tot mai populare pe zi ce trece.
Dar cât de sigure sunt pentru genele tale naturale şi ce riscuri prezintă? Iată ce trebuie să ştii despre acest procedeu cosmetic:

Ce sunt extensiile de gene fir cu fir?


Aceste extensii sunt fire de gene false sau obţinute din păr natural care se lipesc cu un adeziv special la baza genelor naturale. Procedeul este asemănător cu aplicarea extensiilor pentru păr. Este o procedură migăloasă, fiind necesar să petreci cel puţin o oră la salonul de înfrumuseţare pentru a-ţi pune extensii de gene.
Pot rezista timp de până la trei săptămâni, perioadă după care este nevoie de retuşuri. 

Cum se întreţin extensiile de gene fir cu fir


Aplicarea lor pe genele naturale se realizează cu un adeziv special rezistent la apă. Prin urmare, poţi merge la piscină sau la mare purtând aceste gene fără teama că ai putea să le pierzi. Poţi aplica şi rimel, dar numai în zona de vârfuri, fără a insista prea mult la baza genelor, unde se află adezivul. Evită folosirea cremelor foarte grase în zona ochilor, folosirea uleiurilor naturale pentru hidratare, dar şi a demachiantelor pe bază de ulei pentru a îndepărta fardurile.
Adezivul pentru extensiile de gene fir cu fir este sensibil la soluţiile uleioase şi se poate dizolva. De asemenea, evită folosirea aparatelor pentru curbarea genelor, care pot desprinde extensiile.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod