Epilare definitivă, complet nedureroasă


Deşi avantajele epilării definitive sunt de necontestat, există dezavantaje care le sperie pe multe femei. Unul dintre ele este durerea provocată, în special în timpul procedurilor de tip IPL, cele mai răspândite metode de epilare definitivă.
Deşi avantajele epilării definitive sunt de necontestat, există dezavantaje care le sperie pe multe femei. Unul dintre ele este durerea provocată, în special în timpul procedurilor de tip IPL, cele mai răspândite metode de epilare definitivă.

Tehnologia evoluează rapid şi în acest domeniu, astfel încât în prezent ne putem bucura se epilarea definitivă fără niciun pic de durere. Un exemplu este noua tehnoligie numită Soprano, care permite îndepărtarea permanentă a firelor de păr fără disconfort.

"Acum, datorită unei tehnici inteligente denumită "In Motion" care foloseşte impulsuri cu frecvenţe înalte şi energii mai joase, procedura devine nedureroasă, iar durata şedinţelor se scurtează. In plus, aparatul realizează o anestezie locală prin răcire, care reduce până la zero riscul de arsură a pielii şi orice fel de disconfort", declară Daniela Ciuraru, medic estetician în cadrul Egoist Wellness.  

Mai puţine şedinţe şi mai puţine riscuri
"Aparatul Soprano XL funcţionează într-un spectru de lungimi de undă laser care este absorbit într-o mai mare măsura de către pigmentul foliculului pilos, distrugând mai mulţi foliculi, într-un număr mai mic de şedinţe", a declarat dr. Daniela Ciuraru.
 

Un alt inconvenient al epilării prin IPL este riscul de hipo/hiperpigmentare a pielii. Sunt expuse tipurile de ten de nuanţă închisă la care riscul de hipopigmentare poate să limiteze într-o măsura mai mica sau mai mare şedinţele de epilare şi, implicit, eficienţa acestora. "Acest risc nu există însă la epilarea laser cu Soprano XL, şi de aceea poate fi făcuta pe orice tip de ten, chiar şi pe pielea bronzată, tocmai datorită posibilităţii de a lucra cu energii joase", a mai spus medicul.

Epilarea se poate face pe orice zonă a corpului: faţă, sâni, braţe, axile, abdomen, zona inghinală, picioare etc.
"Pentru ca epilarea să fie eficientă, aveţi nevoie de 6-8 şedinţe (deoarece firele de păr cresc în etape diferite), în funcţie de zona vizată. Pe parcursul şedinţelor se recomandă să nu vă epilaţi prin tehnici de smulgere a firului de păr, de altfel veţi vedea că nici nu va fi nevoie, deoarece firele de păr în creştere vor fi din ce în ce mai rare, mai fine şi mai decolorate, aproape inobservabile”, a precizat Daniela Ciuraru, medic estetician în cadrul Egoist Wellness. Şedinţele se fac la un interval de 1-2 luni, timp în care nu se recomandă expunerea la soare sau solar.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • doinita pe 14 Nov 2011, 18:17
  vreau si eu lasatimi un numar de celular

  lasatimi va rog un numar de celular

  0
  0

 • Costi pe 20 Mar 2011, 00:00
  PRO Epilare definitiva

  Si barbatii ar trebui sa fie interesati de subiect in egala masura, eu am gasi tinformatii pe www.epilare-definitiva.biz, am programare saptamana viitoare si intentionez sa aplic pe mai multe zone ... din cate am citit e mai bine intr-adevar sa se faca epilare definitiva acum, cand nu este soare, plaja, etc, dar si in sezon se poate merge la soare/plaja cu zonele respective acoperite ...

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod