Elegant versus extravagant

Astăzi v-am pregătit un articol mai special. Vreau să vă arăt două stiluri diferite de modele pe care le-am purtat recent pe unghii. De obicei prefer modelele mai excentrice dar

Astăzi v-am pregătit un articol mai special. Vreau să vă arăt două stiluri diferite de modele pe care le-am purtat recent pe unghii.

De obicei prefer modelele mai excentrice dar câteodată e nevoie şi de o pauză. Ambele design-uri se fac destul de uşor.

Având în vedere forma unghiilor mele îmi place mai mult french-ul cu o linie de zâmbet foarte curbată. Acest tip de french se poate obţine şi cu ojă dar este mai usor cu vopsele acrilice. Cu ojă se face un french normal, puţin curbat apoi se ia o pensulă subţire şi se completează lateralele astfel încât linia obţinută să fie perfectă.

Cu vopsea acrilică şi tot cu o pensulă subţire se conturează întâi linia de zâmbet apoi se umple toată marginea liberă. Aceste tehnici se pot combina dacă aveţi o culoare acrilică în aceeaţi nuanţă cu oja pe care vreţi s-o folosiţi. Conturaţi linia de zâmbet cu vopsea acrilică iar apoi umpleţi cu ojă. Manichiura astfel obţinută va rezista şi mai mult. Nu uitaţi de topcoat.

De când am aflat prin 2012 că se pot folosi lănţisoare în arta pe unghii  am fost obsedată de idee mai ales pentru că îmi plac foarte mult aplicaţiile 3-D.  Este a doua oară când încorporez lanţuri într-un design şi ambele dăţi mi-au făcut probleme pentru că nu stau lipite! Acum le-am lipit cu biluţe de acryl transparent dar data viitoare voi încerca lipici pentru tipsuri.

Oricum acest model arată foarte bine şi fără lanţuri. Se face pictura alb-negru din culoare acrilică, se aplică topcoat doar în zona în care vrem ţintele, se aplică ţintele si - foarte important -  se apasă pe ele cu degetul ca să se fixeze bine apoi se aplică topcoat pe toata unghia. Lanţurile se aplică la final folosind topcoat (dacă nu vrem modelul mai mult de câteva zile) sau lipici pentru tipsuri. Si un mic tutorial:

Să vă zic puţin şi de "piercing" - este doar lipit, nu este găurită unghia (deşi am avut şi gaură dar nu recomand pentru unghii naturale pentru că se lărgeşte şi la un moment dat trebuie tăiată unghia).

Am lipit pietricele strălucitoare pe o biluţă de acryl şi i-am ataşat un lănşiţor pe care l-am lipit pe spatele unghiei. L-am adoraaaat, zăngănea tot timpul! În mod sigur o să-mi mai pun!

Cam atât am vrut să vă spun şi arăt.  Sper să vă regăsiţi într-unul din aceste modele şi nu uitaţi să-mi spuneţi în comentarii ce stil vă reprezintă mai mult - elegant sau extravagant.

Vă invit pe blogul meu unde sper că veţi găsi ultimele postări cel puţin interesante - Mypsychonails

Fotografie realizată de LSD-Photography

sascha-mein
sascha-mein
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod