E greu sa te apuci, e infernal sa te tii

De aici a plecat intreaga campanie Nivea Superlike. Lupta cu celulita pare o chestiune neinsemnata insa nu degeaba o numim “lupta”. Ce trebuie stiut inca de la inceput e ca rezultatele cele mai bune se obtin prin corelarea a trei lucruri: miscarea, mesele echilibrate si masajul cu produse anticelulitice. Si de aici apar si problemele. Suna simplu, dar e greu.
De aici a plecat intreaga campanie NIVEA Superlike. Lupta cu celulita pare o chestiune neinsemnata insa nu degeaba o numim “lupta”. Ce trebuie stiut inca de la inceput e ca rezultatele cele mai bune se obtin prin corelarea a trei lucruri: miscarea, mesele echilibrate si masajul cu produse anticelulitice. Si de aici apar si problemele. Suna simplu, dar e greu.

E greu sa te mobilizezi sa faci miscare periodic, daramite sa faci miscare, sa reusesti sa mananci echilibrat si sa folosesti si produse anticelulitice?

Si atunci ne-am spus asa: dar daca am privi lucrurile altfel? Daca in loc sa le explicam femeilor pur si simplu cum stau lucrurile, am merge mai departe si le-am sustine realmente? Daca am vorbi cu cele care fac deja ceva si in felul acesta sa ne facem auziti si de catre celelalte? Si asa a aparut NIVEA Superlike: o campanie menita sa le ajute realmente pe femei sa faca si ceilalti doi pasi, pe langa cel pe care l-au facut deja in lupta cu celulita.

Aplicatia de Facebook este pilonul principal al campaniei, fiind menita sa le incurajeze pe femei sa-si impartaseasca unele altora sfaturi adevarate, din viata reala despre ce si cum functioneaza in cazul fiecareia. Aplicatia are un rol complementar cu cel al Clubului Q10 Fitness, platforma de continut video semnata de NIVEA in colaborare cu experta in fitness Sarah Maxwell. In plus, aplicatia ofera oamenilor sansa de a trimite mesaje de incurajare catre prietenele aflate “in plina batalie” – un plus de sustinere care se poate dovedi atat de pretios uneori.

Sfaturile se impart pe 3 categorii, in functie cele mai relevante categorii de public: pentru femeile care fac miscare dar nu mananca echilibrat, pentru cele care mananca echilibrat dar nu reusesc sa faca miscare si pentru cele care doar folosesc produse anticelulitice, din cand in cand.

Pachetul de produse cu care Nivea sustine lupta impotriva celulitei este format din Gelul-cremă anticelulitic NIVEA Q10 plus si Serul anticelulitic NIVEA Q10 plus.





Gelul-cremă anticelulitic NIVEA Q10 plus este un gel-cremă cu textură uşoară, care conţine Q10, L-Carnitină – care stimulează conversia acizilor graşi în energie - şi extract de lotus – care reduce formarea de noi celule grase. Acesta tonifică pielea şi reduce apariţia celulitei chiar şi fără masaj suplimentar, având o textură placută şi absorbindu-se rapid. După trei săptămâni de utilizare regulată, semnele celulitei sunt reduse vizibil. Preţ recomandat: 27 RON







Serul anticelulitic NIVEA Q10 plus are o cantitate de zece ori mai concentrată de LCarnitină şi Q10 (în comparaţie cu gelul-cremă anticelulitic) pentru a îmbunătăţi fermitatea pielii şi a reduce apariţia celulitei în numai 10 zile. L-Carnitina, o substanţă prezentă în mod natural în organism, stimulează transformarea acizilor graşi în energie. În acelaşi timp, extractul de lotus reduce formarea de noi acizi graşi. Preţ recomandat: 27 RON

Mai multe detalii, pe www.nivea.ro si www.facebook.ro/niveasuperlike.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod