Descopera ingrijirea profesionala in noul magazin Beauty One

Ca orice femeie, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o ingrijire profesionala tot timpul, chiar si atunci cand nu ai timp sa ajungi la salon. Din dorinta de a-ti oferi ce e mai bun, compania Beauty One, alegerea nr 1 a saloanelor de succes, a deschis pe data de 1 iulie 2014 primul magazin cu produse profesionale, situat in centrul comercial Baneasa Shopping City, din Bucuresti, Galeria Feeria.
Faimoasele branduri folosite de vedete, dar si de cele mai exclusiviste saloane din Romania, cum sunt: CHI, Label.m, Paese, Pevonia sau Bruno Vassari sunt acum mai aproape de tine prin cel mai nou magazin din Bucuresti, Beauty One Professional Shop. Pe langa posibilitatea de a testa produsele inainte de a le achizitiona, Beauty One Professional Shop iti pune la dispozitie consilieri specializati, care iti vor oferi informatii pretioase si te vor ajuta sa alegi produsele profesionale care ti se potrivesc cel mai bine.

Shopping-ul reusit este atunci cand reusesti sa pleci acasa exact cu produsele de care ai nevoie si care iti vor oferi rezultatele minunate pe care le doresti.

Daca esti in cautare de cosmetice profesionale faciale si corporale, gasesti la standul nostru produsele profesionale Bruno Vassari dar si Linia de produse 100 % organice destinate centrelor spa, Pevonia care te asteapta pentru a-ti oferi, chiar la tine acasa, o experienta de neuitat.
Pentru un par superb si coafuri rezistente, brandul de hairstyling profesional label.m, a Academiei Toni & Guy din Anglia si linia de produse profesionale pentru ingrijirea parului de la CHI sunt alegerile perfecte.

Pentru ca nicio femeie care se respecta nu iese din casa fara sa poarte make-up si pentru ca un machiaj reusit trebuie sa fie realizat cu produse de inalta calitate, linia de machiaj profesional Paese, care ofera un veritabil tratament tenului, dar si o paleta vasta de culori si texturi, te asteapta sa il incerci in Baneasa Shopping City.

Viziteaza magazinul Beauty One Professional Shop din Baneasa Shopping City si vei gasi intr-un singur loc toate produsele profesionale necesare pentru o ingrijire completa, de la Beauty One.

Compania Beauty One pune la dispozitie solutii complete de utilare, echipare si dotare pentru saloane si centre SPA, de la aparatura performanta si mobilier, pana la produse cosmetice exclusiviste si de cea mai buna calitate.
In prezent, compania Beauty One a devenit ALEGEREA NUMARUL 1 A CENTRELOR ESTETICE SI SALOANELOR DE SUCCES DIN ROMANIA, oferind solutii complete de utilare si echipare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod