Descopera colectia Préférence Paris Couture!

3 nuante haute couture: blond perlat, negru glacial, aramiu captivant. Incredibil de stralucitoare, atat de parizian!
Femeia pariziana intruchipeaza un anumit farmec frantuzesc, un spirit ce nu poate fi imitat. Cu o gandire libera, misterioasa si seducatoare, ea este o inspiratie pentru trendurile de culoare ale acestui sezon. 
 
Dincolo de faptul ca moda s-a nascut in Franta, trebuie sa recunoastem ca multe tendinte isi gasesc izvorul de inspiratie aici. Poate pentru aerul misterios, poate pentru frumusetea aparte a femeilor, cert este ca de multe ori ne dorim sa imprumutam ceva din aerul frantuzesc. Si ce poate fi mai simplu decat o nuanta sofisticata de par, in nuante stralucitoare si senzuale? Dar, atentie, dincolo de culoare e nevoie si de o anumita atitudine, aceea care spune ca ma simt foarte bine in pielea mea.
Ei bine, exact asta va face noua colectie de nuante Preference Paris Couture: aduce ca bonus aerul seducator!
 
Negrul, aramiul, blondul….nuante ce sunt reinventate in inima Parisului: sofisticat, couture.  
 
 

Cautati nuante ce ies din anonimat. Negrul nu trebuie sa fie tern, ci incredibil de luminos. Optati pentru o nuanta subtila, chic, cu reflexe ce confera un aspect elegant. Departe de a fi banal, negrul stralucitor 4.15 va da un aer nobil. Nu oricine poate purta cum se cuvine o nuanta sic de brunet. Sunteti dispusa sa incercati un nou negru, care nu are nicio legatura cu ce ati vazut pana acum? E o provocare ce merita incercata in acest sezon, mai cu seama dupa ce complimentele nu vor inceta sa apara! Laetitia Casta poarta 4.15, o nuanta cu straluciri glaciale si reflexii cenusii subtile. 
 


Da, aramiul! Insa doar daca este captivant si sofisticat.
Si, intotdeauna, doar daca este insotit de o personalitate la fel de stylish! Nu putine sunt situatiile in care barbatii spun ca prefera roscatele!
E drept ca este o culoare pretentioasa, pe care trebuie sa aveti curaj sa o purtati. Dar, odata incercata, nu veti mai putea renunta usor la ea. Va propunem aramiul haute couture, captivant, nuanta somptuoasa 6.45, cu straluciri captivante de chihlimbar. Cu aramiul superb al lui Coco Rocha veti fi mereu in centrul atentiei. 
 


Blond? Absolut! Insa o nuanta stralucitoare, senzuala, cu reflexii reci ce dezvaluie o femeie glamour – Blondul haute couture 8.1, pe care il poarta Blake Lively, o nuanta imbogatita cu reflexii perlate.
 Blondele si farmecul lor incredibil… Cine poate contesta asta? Nu te poti pune cu o blonda care sties a poarte o nuanta solara. De ce? Simplu… pentru ca trebuie asortata cu o atitudine sic si multa pasiune.  Arma letala ar spune unii… noi spunem ca tine doar de sarmul personal. Deci? Sunteti pregatita pentru un blond pasional care nu mai lasa loc de cuvinte? … Asa credeam si noi!

Descopera aici noua colectie Preference Paris Couture - Culori mereu la moda, insa cu putin din acel  “je ne sais quoi”. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod