De ce trebuie sa iubim fardurile crema?

Sunt emoliente, suple, fine, antirid, radiante, proaspete, foarte moderne si usor de aplicat. Iata cateva argumente pentru care ar trebui sa iubim fardurile tip crema.

Fardurile tip crema sunt alcatuite in principal dintr-un emulgator (o crema liant), apa, ulei si pigmenti superiori. Pot avea in compozitia lor filtre de protectie solara, ingrediente de ingrijire si texturi speciale cum ar fi microparticulele stralucitoare.

Fardurile tip crema se impart in doua categorii.

  • Cu destinatie precisa, pentru ochi, obraz sau buze. Fardurile crema pentru ochi sunt ideale in orice moment al zilei, pot reliefa frumos arcadele daca sunt aplicate sub sprancene si pot fi folosite in machiajele de corectie deoarece sunt foarte luminoase.
    De asemenea, pot fi un intermediar pentru realizarea unor machiaje cu intensitati spectaculoase, pentru ca pot fi folosite ca baze pentru fardurile sub forma de pudra compactata.

  • "Multi touch" pentru obraz, ochi si buze. In acest caz, paleta de culori graviteaza in zonele de orange, roz, bej-roz, brun. Acest tip de fard poate asigura cu adevarat un machiaj la minut; cu un strop de roz aplicat pe arcade, pe centrul obrajilor si pe buze poate se poate obtine un look proaspat intr-un timp record.

  • Fardurile crema se aplica direct pe fondul de ten, prin stergere pe zona ochilor, prin masare usoara circulara pe zona obrajilor si prin tapotare pe buze.
    Nu este nevoie de un burete special sau o pensula, acest tip de fard se aplica perfect cu varful degetelor.

    Intensitatea culorilor se poate regla in functie de numarul de aplicari, astfel incat se poate obtine un efect translucid pe pometi si o culoare ferma pe buze. Peste fardurile crema se pot aplica alte farduri: pudra, eye shadow, blush sau ruj.

    Cea mai indicata nuanta de fard crema este cea coral, un roz-orange, luminos si confortabil...




     

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod