machiaj

De ce este esențial să îți cureți pensulele de machiaj

Pensulele de machiaj sunt o unealtă extrem de utilă pentru pasionatele din lumea make-up-ului. Cu toate acestea, ajungem deseori să nu avem grijă de ele.
Acest lucru nu este doar rău pentru pensulele și bureții scumpi pe care îi deții, dar poate fi îngrozitor și pentru pielea ta. Consecințele pot ajunge de la pensule stricate și bureți ineficienți, pe de o parte, la infecții dezvoltate de bacterii, pe de altă parte.

Din fericire pentru tine, suntem aici pentru a-ți spune de ce și cum ar trebui să îți speli în mod regulat pensulele și bureții de machiaj.

De ce trebuie să cureți pensulele și bureții


Igienă - Ori de câte ori folosești o pensulă machiaj aceasta colectează tot ceea ce este pe fața ta, și anume ulei, celule moarte ale pielii, praf și orice altceva care se agață de piele.
Aceasta este o rețetă perfectă pentru un dezastru (sau mai bine zis, pentru acnee). De fiecare dată când folosești o pensulă machiaj murdară, te ștergi cu această combinație dezgustătoare pe toată fața, înfundându-ți porii.

Bacterii și viruși - Atât virușii, cât și bacteriile trăiesc în pensulele noastre de machiaj. Când îți pudrezi nasul cu o pensulă machiaj murdară, există mari șanse să răcești! Bacteriile, pe de altă parte, pot provoca unele probleme, cum ar fi conjunctivita și infecțiile cu stafilococ.
Trăiesc mult în păr, așa că fii atentă la acest aspect. Citește continuarea pe kudika.ro!
kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod