Cum scapi de riduri folosind ingrediente naturale pentru ten, potrivit unui dermatolog

Ce poți face pentru ca pielea ta să arate cât mai bine pe măsură ce trec anii? Este o întrebare dificilă, care poate avea numeroase răspunsuri diferite.
Medicul dermatolog si cercetatorul Macrene Alexiades a oferit cateva raspunsuri pentru mindbodygreen.com. Specialista a dezvoltat de-a lungul anilor proceduri cosmetice menite sa inlocuiasca operatiile estetice. Urmatorul sau scop este sa inlocuiasca tratamentele cosmetice realizate in cabinet cu unele ingrediente naturale puternice care sustin sanatatea pielii si previn imbatranirea prematura.

Pot tratamentele naturale sa fie la fel de eficiente precum cele anti-aging invazive?


„Daca folosesti ingrediente naturale si organice pentru ingrijirea pielii, sau daca le incluzi in dieta ta, in timp vei arata tot mai bine, vei fi mai sanatoasa si mai frumoasa decat cei care aleg solutiile rapide. Astfel de solutii si tratamentele agresive ofera rezultate pentru o zi, o saptamana sau o luna, doua.
Dar cand sunt folosite excesiv, pot afecta pielea. Si pe masura ce trec lunile si anii, pielea va arata deteriorata si nesanatoasa. Deci ai mai multe avantaje daca alegi ingrediente naturale, organice, pe baza de plante, care imbunatatesc sanatatea pielii si o repara in mod natural”, spune medicul. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod