Cum să-ți faci manichiura orbită, trendul apărut la Săptămâna Modei de la New York

În cadrul show-ului Jeremy Scott de la New York Fashion Week, manichiurile au fost la fel de inovatoare, colorate și interesante precum hainele prezentate.
Manichiurista Miss Pop, care a colaborat cu designerul american pentru această prezentare, a creat un nou stil, pe care l-a numit "unghiile orbită", dar care este mai cunoscut sub denumirea de "unghii conturate".

Nu este look pentru începători, fiind destul de dificil de obținut. Designul presupune trasarea unei linii drepte în jurul marginii unghiilor.

Pentru a obține manichiura orbită, Miss Pop a colorat unghiile modelelor cu ojă într-o nuanță deschisă și strălucitoare de roz.
Apoi a conturat unghiile modelelor cu o pensulă subțire, folosind nuanțe intense, în concordanță cu paleta cromatică inclusă de Jeremy Scott în colecția sa de haine. Printre acestea s-au numărat tonuri puternice de roz, albastru cobalt sau turcoaz.

Poți aplica un contur colorat și pe unghia nude, fără să folosești o altă ojă ca bază. Manichiurista este de părere că stilul creat de ea se arată mai bine pe unghiile de formă ovală decât pe cele cu formă pătrată. Miss Pop și echipa sa au avut nevoie de două zile pentru a realiza manichiurile pentru toate modelele care au defilat în cadtul show-ului.

Dacă pictura migăloasă pe unghii nu este atuul tău, specialista dezvăluie un truc simplu.
Colorează întreaga unghie cu nunața neon pe care o dorești, apoi folosește oja de culoare nude pentru a colora centrul unghiei, astfel încât să păstrezi o ramă exterioară în nuanța intensă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod