Cum să-ți dai jos singură extensiile de gene fără să-ți distrugi genele naturale

Cum să-ți dai jos singură extensiile de gene fără să-ți distrugi genele naturale

Vrem gene mai lungi și dese, care ne fac să ne simțim mai sexy și mai frumoase. Iar extensiile de gene fir cu fir care au devenit foarte populare în ultimii ani ne-au ajutat să obținem acele gene de invidiat la care înainte puteam doar să visăm.
După cum știi deja, extensiile de gene necesită întreținere regulată, realizată de specialiști cu pregătire în această tehnică. Întreținerea genelor se face o dată la aproximativ două săptămâni și are rolul de a completa firele de gene căzute. Pentru că odată cu căderea naturală a genelor tale se desprind și firele de extensii. De aceea, în perioada de izolare în care saloanele sunt închise și nu ai acces la serviciile experților, este dificil să-ți menții extensiile de gene.

Este aproape imposibil și foarte periculos să-ți refaci singură extensiile, pentru că această procedură necesită o tehnică bine pusă la punct și materiale speciale, precum extensii din păr natural și adeziv special.
Cea mai bună soluție este îndepărtarea completă a extensiilor. Dar cum poți face acest lucru acasă, fără să-ți distrugi genele naturale?
 

Citește și: Cum să stimulezi creșterea genelor cât timp stai acasă 


Nu poți să tragi pur și simplu de extensii pentru că riști să-ți smulgi genele naturale din rădăcini și să provoci efecte negative pe termen lung. Ciclul natural al genelor durează aproximativ șase săptămâni, prin urmare extensiile pot să cadă pe măsură ce genele tale naturale se reînnoiesc în mod normal. Din fericire, specialiștii au dezvăluit care este cea mai simplă și sigură modalitate de a îndepărta extensiile de gene acasă.

Iată cum să îndepărtezi singură extensiile de gene:


Pasul 1

Demachiază-te complet dacă ești machiată.
Șterge urmele de fard sau mascara folsind o loțiune demachiantă delicată sau apă micelară. Fardurile și în special mascara fac ca genele să devină rigide și dificil de îndepărtat. Pune loțiune demachiantă pe o dischetă din bumbac și șterge cu grijă ochii, fără să apeși cu putere sau să freci insistent.

Pasul 2

După ce ai eliminat urmele de machiaj, este momentul să faci o baie de abur pentru ten. În acest fel adezivul cu care sunt prinse extensiile se va înmuia și firele de extensii vor fi mai ușor de îndepărtat. Pentru a face o baie de abur, pune apă fierbinte într-un bol, acoperă-ți capul cu un prosop și stai cu fața deasupra bolului.
Băile de abur sunt benefice și pentru ten, pentru că te ajută să elimini impuritățile și să eliberezi porii blocați.

Pasul 3

Pentru acest pas vei avea nevoie de ulei de măsline. Uleiul are capacitatea de a descompune adezivul special folosit pentru a lipi extensiile de linia genelor. Aplică puțin ulei de măsline pe o dischetă demachiantă și șterge cu grijă pleoapele, pe linia genelor. Ai grijă să nu-ți intre ulei în ochi. Continuă să ștergi pleoapele până când extensiile încep să se desprindă.

Pasul 4

După ce extensiile au căzut, clătește-ți ochii cu apă călduță pentru a elimina eventualele reziduuri de adeziv și ulei.
Aplică apoi un ser hidratant pentru gene sau o cremă specială pentru zona ochilor. Poți să folosești lacrimi artificiale ca să-ți cureții ochii și să elimini impuritățile.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod