Cum să aplici corect oja cu glitter. Cea mai bună metodă

Glitterul este o modalitate excelentă de a obține o manichiură strălucitoare și interesantă.
Dar de câte ori nu ai încercat să aplici glitter pe unghii, dar să obții numai câteva particule strălucitoare răsfirate pe suprafața unghiei? Motivul este acela că nu ai folosit tehnica potrivită de a-l aplica. O manichiură cu glitter impecabilă presupune acoperirea integrală a unghiei cu particule strălucitoare, ceea ce nu poți face numai cu ajutorul pensulei.

În primul rând, ai nevoie de o ojă cu glitter de foarte bună calitate, care are un conținut ridicat de particule strălucitoare. 

Manichiurista și vloggerul Kelli Marissa, din Statele Unite, a publicat un tuturial pentru aplicarea glitterului pe unghii care a devenit rapid viral și a strâns mii de vizualizări pe YouTube.
Tehnica sa este pe cât de simplă, pe atât de eficientă, iar rezultatul este un strat bogat și perfect uniform de particule strălucitoare. Este o metodă de aplicare folosită în saloanele de manichiură, dar care poate fi pusă în practică cu ușurință și acasă.

Care este secretul? Dacă aplici glitterul ca pe o ojă obișnuită, rezultatul va fi dezamăgitor. Ai nevoie de o metodă care să lase pe unghii cât mai multe particule strălucitoare. Iată ce ar trebui să faci:

Ai nevoie de:

- bază pentru unghii
- latex lichid (opțional, dar recomandat)
- ojă cu glitter
- burete cosmetic
- topcoat pentru strălucire

Iată cum să procedezi:

Aplică baza pentru unghii.
Acoperă pielea din jurul unghiilor cu latex lichid.
Aplică glitterul pe marginea buretelui pentru machiaj.
Buretele va absorbi o mare parte din lacul de unghii transparent, lăsând la suprafață numai glitterul, ceea ce te va ajuta apoi să acoperi foarte bine unghiile cu particule strălucitoare. 
Lasă să se usuce puțin, apoi curăță latexul de pe marginea unghiilor.
Aplică topcoat-ul pentru strălucire, care va fixa mai bine glitterul pe unghii.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod