Cum să ai un ten mai tânăr în 3 pași simpli

Ce femeie nu-și dorește un ten mai tânăr fără să apeleze la intervențiile chirurgicale? Din fericire, dacă alegi produsele cosmetice potrivite, îmbătrânirea poate fi ținută sub control.
Niciodată nu este prea târziu pentru a începe să faci ceva pentru tenul tău, așa că indiferent ce vârstă ai, trebuie să respecți acești pași:
 

1. Curăță pielea corect

 
Tenul are nevoie să fie curățat în profunzime dimineața și seara, iar acest obicei trebuie să devină la fel de natural precum spălatul pe dinți. 
Alege o spumă de curățare ageLOC® Gentle Cleanse & Tone care curăță delicat, purifică și hidratează pielea. Mai mult decât atât, ajută la menținerea nivelului pH-ului natural și îți pregătește pielea pentru următorul pas.
 

2. Alege crema potrivită de zi

 
Nu este un secret faptul că ultravioletele contribuie la îmbătrânirea pielii, așa că optează întotdeauna pentru o cremă care hidratează intens, oferă strălucire și are SPF. ageLOC® Radiant Day SPF 22 este o loțiune ușoară, conține ingredientele care protejează pielea împotriva expunerii la soare și reduce apariția liniilor fine și ridurilor cu 45%. Un alt plus pe care îl are această loțiune este faptul că diminuează considerabil producția nedorită de melanină din piele, astfel încât vei avea un ten mai strălucitor și mai hidratat.
 
Folosește-o în fiecare dimineață după ce ai folosit spuma de curățare ageLOC® Gentle Cleanse & Tone.
 

3. Nu ignora crema de noapte

 
Multe dintre femei folosesc crema de zi și seara, crezând probabil că le scapă de o cheltuială în plus, însă nu este cea mai înțeleaptă alegere când vine vorba de prevenirea ridurilor. 
 
Crema de zi și crema de noapte sunt două produse diferite, concepute pentru a răspunde la nevoi diferite. În timp ce crema de zi trebuie să te protejeze de radiații, machiaj sau chiar poluare, crema de noapte acționează la regenerarea celulelor de colagen și elastină. 
 
ageLOC® Transforming Night este o cremă de noapte care contribuie la regenerarea și reînnoirea celulelor, lăsând pielea mai rezistentă. Folosită cu celelalte produse face ca îngrijirea zilnică să se transforme într-un proces de prevenție de succes.
 
Dacă și tu îți dorești să previi apariția ridurilor, găsești pachetul cu aceste produse aici. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod