Cum să ai gene mai lungi și mai dese în mod natural

Orice femeie își dorește gene mai lungi, cu ajutorul unor trucuri și tratamente naturale.

Genele mai lungi și mai dese îți pot scoate în evidență ochii și te pot ajuta să fii mai atractivă și mai frumoasă. Factori legați de genetică, vârstă, anumite condiții medicale, o deficiență nutrițională, o infecție la ochi sau schimbările hormonale pot duce la gene mai subțiri. Iar dacă nu te demachiezi corect sau te freci la ochi prea tare poți să cauzezi căderea genelor. Poți folosi câteva tratamente naturale, care te pot ajuta să ai gene mai lungi și mai dese. Fiecare remediu are diferite rezultate, de la persoană la persoană.

Poate dura de la câteva săptâmâni până la câteva luni pentru a obține rezultale dorite.

Iată cum poți avea gene mai lungi cu ajutorul  tratamentelor naturale:

Aloe vera pentru gene mai lungi

Aloe vera poate fi ingredientul perfect pentru un tratament natural de creștere a genelor. Gelul de aloe vera conține vitaminele și nutrienții potriviți pentru creșterea genelor. În plus, va menține genele hidratate. Cu ajutorul unei pensule curate de rimel, aplică gel de aloe vera pe gene înainte de a merge la culcare. Lasă-l să acționeze peste noapte și clătește-l în dimineața următoare cu apă caldă.

Ou pentru gene mai dese și mai lungi

Proteinele din ouă pot ajuta la crearea genelor mai lungi și mai dese. Ouăle conțin, de asemenea, biotină și vitamina B, care au un rol important când vine vorba de îmbunătățirea texturii genelor.

Se bate un ou cu o lingură de glicerină, până când obții o textură cremoasă. Înmoaie un tampon de bumbac în amestec și aplică pe gene. Se lasă să acționeze pentru 15 minute, după care se clătește mixul cu apă rece. Acest remediu natural se repetă de 3 ori pe săptămână, timp de câteva luni. 

Lapte de cocos pentru întreținerea genelor

Laptele de cocos are un conținut bogat de proteine și grăsimi esențiale, ajutându-te să te bucuri de gene mai dese și mai lungi. Acesta va da și un luciu frumos genelor tale. Înmoaie un tampon de bumbac în lapte rece de cocos și aplică pe gene.

Se lasă laptele să acționeze timp de 10 minute înainte de a-l clăti. Repetă acest remediu o dată sau de două ori pe zi, timp de câteva luni.

Ulei de ricin pentru gene mai sănătoase

Uleiul de ricin stimulează creșterea foliculilor și hidratarea, iar în combinație cu gelul de aloe vera poți fi sigură că vei avea gene mai dese și sănătoase. Se amestecă 2 linguri de ulei de ricin cu 2 linguri de gel de aloe vera. Aplică acest mix pe gene, cu ajutorul unui tampon de bumbac. Se lasă să acționeze pe timpul nopții și se clătește în dimineața următoare.

Repetă acest remediu zilnic, timp de 2-3 luni, pentru a observa rezultatele dorite.

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod