Cum poți arăta mai tânără fără operații și costuri ridicate: 9 soluții

Dermatologii și chirurgii plasticieni îți dezvăluie cum poți arăta mai tânără fără să începi direct să recurgi la intervenții invazive sau la produse extrem de scumpe.
Poate pare complicat să revitalizezi aspectul tenului și ești convinsă că numai o serie de operații poate realiza acest obiectiv, dar specialiștii au dezvăluit că de multe ori există soluții mult mai simple pentru a arăta mai tânără. Un chip luminos, cu un contur ferm și piele catifelată poate fi obținut dacă respecți indicațiile furnizate de chirurgi și dermatologi.

 
Iată ce reguli trebuie să respecți pentru a arăta mai tânără cu un cost redus și fără operații:

 
1. Dormi pe spate

Dermatologii își pot da seama imediat cum doarme fiecare pacientă. Dormitul pe o parte sau pe burtă creează riduri preponderente pe o parte a feței. Dacă vrei o soluție eficientă pentru a minimiza ridurile trebuie să începi să dormi pe spate chiar de astăzi.
Poate că vei sforăi, dar cu siguranță vei arăta mai tânără.

 
2. Nu exagera când te antrenezi la sală

O oră de alergat pe bandă te va face poate mai sănătoasă, dar nu va contribui deloc la îmbunătățirea aspectului tenului. Persoanele slabe și atletice după vârsta de 40 de ani au de obicei mai multe riduri decât cele care au câteva kilograme în plus pentru că au un strat de grăsime mult mai subțire sub piele.

 
3. Fii atentă la efectele nocive ale razelor ultraviolete când conduci

Multe femei au probleme cu petele pigmentare sau pielea deshidratată pe partea feței expusă la soare în timpul condusului. Alege un geam fumuriu sau asigură-te că aplici crema de protecție solară în fiecare zi.

 
4. Nu schimba produsele de îngrijire foarte des

Multe femei renunță la produsele de înfrumusețare prea repede. Durează cel puțin 21 de zile pentru a se crea un nou strat de celule ale pielii, care va ajunge la suprafața pielii.
În aceste condiții, dacă tocmai ai început să folosești o nouă cremă împotriva ridurilor aplică produsul cel puțin 4 săptămâni pentru a te lămuri dacă are efect sau nu.

 
5. S-ar putea să ai nevoie de ceară, nu de lifting

Potrivit sondajelor realizate, în 40% dintre cazurile în care pacientele consideră că au nevoie de un lifting al sprâncenelor pentru că li se pare că arată încruntate tot timpul, este de fapt suficient să se epileze cu ceară părul de deasupra sprâncenelor. Va dura numai 15 minute și vei arăta mult mai bine, economisind o sumă importantă.

 
6. Protejează-te mereu de soare

Folosește în fiecare zi creme cu protecție solară pe bază de dioxid de titan sau zinc, poartă ochelari de soare, pălării cu bor larg și bluze cu mânecă lungă. Vei preveni ridurile, liniile de expresie, deshidratarea pielii cauzată de expunerea excesivă la soare, petele pigmentare și cancerul de piele.

 
7. O cremă bună poate amâna o operație de lifting la nivelul pleoapelor

Poți obține rezultate similare cu ale unui lifting efectuat la nivelul pleoapelor utilizând un ser special pentru fermitate plus o cremă cu efect de lifting. Rezultatele sunt temporare, dar dacă vei aplica zilnic această combinație vei amâna foarte mult operația, vei reduce ridurile și pungile de sub ochi.

 
8. Menține o expresie calmă a feței

Dacă te încrunți tot timpul sau te enervezi îți vor apărea riduri între sprâncene și în cele din urmă se vor transforma în linii permanente. Zâmbește mai des și relaxează-te pentru a preveni ridurile care te deranjează.

 
9. Poți avea încredere în produsele de la farmacie

Chiar dacă ești tentată de mărcile de lux, să știi că produsele de la farmacie care costă de zece ori mai puțin au rezultate foarte bune. Au ingrediente active similare și vei reuși să ai tenul la fel de bine îngrijit, chiar dacă nu ai cheltuit o sumă excesivă.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod