Cum obții sprâncene perfecte acasă: 4 sfaturi utile de la experți

Urmează să participi la un eveniment important sau mergi la o întâlnire și nu ai timp să treci pe la salon?
Multe persoane recurg la ingrijirea sprancenelor acasa, mai ales intre sedintele de pensat, care nu pot fi intotdeauna programate la timp. Cand nu poti ajunge la cosmeticiana ta preferata, iei penseta din trusa, respiri adanc si speri ca rezultatul sa fie macar aproape de cel de la salon.

Cum doar un specialist poate pensa perfect, de cele mai multe ori se strecoara mici erori atunci cand abordezi varianta DIY. Fie subtiezi prea mult o spranceana, fie tunzi inegal firele, fie cele doua sprancene nu sunt identice.

Iata 4 sfaturi utile de la experti pentru ingrijirea sprancenelor acasa!

1.  Hidrateaza-ti sprancenele


Suna ciudat, nu-i asa? De ce ar avea nevoie sprancenele de hidratare? Ei, bine, nu este vorba despre firele de par propriu-zise, ci de pielea de sub ele.
Aceasta, ca orice zona a tenului, are nevoie sa primeasca atentie si ingrijire.

De cele mai multe ori, cand aplici crema ta hidratanta, eviti zona ochilor complet, inclusiv pielea de sub sprancene. Incearca sa aplici lotiunea ta hidratanta si acolo, pentru a evita cojitele sau iritatiile. Sprancenele vor arata mult mai bine, cu machiaj sau fara.

2. Penseaza doar zonele „sigure”


Chiar daca ai impresia ca totul este sub control, poti da gres foarte usor cand vine vorba de pensat. Daca nu esti cosmeticiana, nu vei sti sa abordezi corect sprancenele si risti sa le modifici forma sau grosimea.
In plus, poti crea goluri, din greseala, goluri ce vor fi acoperite foarte greu si in foarte mult timp. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod