Cum faci ca parfumul să reziste mai mult timp pe piele. Trucuri dezvăluite de parfumieri

Dacă un parfum este mai scump asta nu înseamnă neapărat că este și mai bun. Atunci când vorbim de parfumuri, cel mai important lucru este cum și unde anume îl aplicăm.
Astfel, am pregătit în rândurile de mai jos câteva trucuri care vor face ca parfumul tău să reziste o zi întreagă. Citește în continuare pentru a afla cum faci ca parfumul să reziste mai mult timp pe piele, indiferent de marca acestuia.

Cum faci ca parfumul să reziste mai mult timp pe piele

Un lucru pe care puțini îl știu este că parfumul nu rezistă mult timp pe pielea uscată, acesta fiind motivul pentru care persoanele care au tenul mixt sau gras nu sunt nevoite să aplice parfum la fel de des precum cele care au pielea uscată.
Așadar, primul truc este să aplicați pe corp o crema înainte de a pulveriza parfumul. Alegeți o crema fără parfum, că să nu alterați mirosul parfumului pe care îl folosiți.
Un alt truc este să folosiți vaselină cosmetică pe care să o aplicați în zonele unde vă dați de obicei cu parfum – pe încheietura mâinii, în spatele urechii etc. Astfel, mirosul va rezistă mai mult timp. 
Un al truc este să aplicați parfumul imediat după ce ați ieșit de la dus. De ce? Simplu, porii sunt deschiși, iar asta va ajuta parfumul să se fixeze mai bine pe piele și să persiste o zi întreagă. Citește în continuare...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod