Cosmetice preparate in casa III

O noua serie de retete pentru produse de frumusete, care pot fi preparate chiar de tine, din ingrediente naturale Calitatile acestui gen de cosmetice sunt stiute si recunoscute de toata lumea.
O noua serie de retete pentru produse de frumusete, care pot fi preparate chiar de tine, din ingrediente naturale
Calitatile acestui gen de cosmetice sunt stiute si recunoscute de toata lumea. Sunt eficiente, mai ales daca sunt folosite constant si  insotite de un regim de viata echilibrat. Regulile principale ale sanatatii si implicit ale frumusetii sunt: o dieta bogata in fructe si legume, miscare, cel putin 30 de minute pe zi, minim doi litri de apa pe zi si, in masura in care se poate, cel putin 7 ore de somn pe noapte.
 

Exfoliant hidratant

 
Folosit constat, iti garanteaza o piele de bebelus, fina si hidratata. Este recomandat a fi folosit de doua ori pe saptamana. Cantitatile sunt pentru patru-sase utilizari si poate fi pastrat la temperatura din baie, intr-un borcan inchis.

Ingrediente: trei linguri zahar brun, trei linguri pudra de migdale (pe care o prepari in casa, macinand migdale crude in masina de cafea), 40 picaturi ulei de seminte de struguri (il gasesti fie in supermarket, fie la plafar), 20 picaturi de ulei de migdale dulci (de la plafar), 15 picaturi ulei de trandafir.
Preparare: amesteca pudra de migdale cu zaharul, apoi rastoarna amestecul intr-un borcan. Adauga uleiurile toate si amesteca. Maseaza-ti pielea uda, cu miscari circulare, cu amestecul de zahar si migdale imbibat in uleiuri. Daca in borcan ramane amestec de uleiuri, nu ezita sa mai adugi o lingura de zahar. (Sursa: www.objectifbeaute.com)

Masca regeneranta pentru par

 
Poluarea, soarele puternic, chimicalele din sampoane, solutiile pentru vopsit, toate iti agreseaza parul. Ii poti reda stralucirea si vitalitatea cu aceasta masca.
Ingrediente: un ou, cinci picaturi ulei de rozmarin, o lingura cu gel de aloe (se gaseste la plafar), o lingura de miere, o lingura de ulei de masline (sau ulei de ricin).

Preparare: Amesteca toate ingredientele, mai putin oul si gelul de aloe. Adauga o lingura - doua de apa si pune totul la fiert in bain-marie. Lasa amestecul in apa care fierbe, nu mai mult de doua-trei minute. Da deoparte, lasa sa se raceasca si adauga oul batut ca pentru omleta in care ai adaugat gelul de aloe. Amesteca bine si intinde pe parul curat si ud. Pastreaza masca pe par, doua-trei ore, sub o folie de plastic (ca sa mentina parul ud), apoi clateste-te si bucura-te de rezultate.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vasilica pe 19 Iul 2011, 21:48
    cearcane

    si masca angels on bare skin e super!

    0
    1

  • alice pe 30 Mai 2011, 14:30
    pt cearcane

    eu recomand "Enchanted Eye " de la Lush....e super!

    1
    0

  • criss pe 20 Iun 2010, 14:23
    cearcane

    eu pt cearcane folosesc lapte rece de la frigider:-D

    1
    0

  • bya93 pe 10 Dec 2009, 16:12
    cearcane

    Buna! Eu port ochelari de ani buni si am cearcane din cauza lor. Am folosit de toate dar nu m'au ajutat si nu stiu ce sa fac. Vreau sa scap de cearcane neaparat, ce trebuie sa fac? Daca se poate nu creme din comert pt ca nu cred in ele. Va multumesc !

    2
    0

  • ion nicoleta pe 7 Dec 2009, 02:45
    cearcane

    as dori daca se poate sa imi spuneti ce pot face impotriva cearcanelor dar sa pot face in casa va multumesc

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod