Colagenul lichid îmbogăţit cu acid hialuronic, aliatul tău pentru o piele sănătoasă şi frumoasă

Produsele cosmetice le ajută pe femei să-şi păstreze aspectul tânăr, însă adevărata frumuseţe vine din interior. O piele sănătoasă și suplă sunt dovezile unui organism puternic. Cu suplimentele alimentare BEAUTIN COLLAGEN, ce conţin colagen lichid îmbogăţit cu acid hialuronic, vei vedea rezultatele în scurt timp deoarece vorbim de fapt despre o întărire a organismului din interior, care se reflectă şi la exterior.

Colagenul şi acidul hialuronic, armele secrete împotriva îmbătrânirii pielii

Ingredientul cheie din suplimentele BEAUTIN  COLLAGEN este colagenul. Acesta este o proteină care sprijină ţesuturile conjuctiv, osos şi cartilaginos din organismul uman. Pielea noastră este alcătuită în proporţie de 70% din colagen, astfel că aportul său este deosebit de important pentru aspectul ei. Totodată, alături de colagen, acidul hialuronic joacă un rol esenţial în lupta împotriva îmbătrânirii premature a pielii ajutând la combaterea şi reducerea ridurilor.

Trecerea anilor, dar şi factori externi, precum razele soarelui, cauzează reducerea producţiei naturale de colagen şi acid hialuronic.

Dacă ne dorim să ne păstrăm elasticitatea şi frumuseţea pielii, produsele cosmetice şi suplimentele alimentare ce conţin aceste două elemente sunt armele noastre secrete. Pentru efecte sigure şi de durată, suplimentează aportul lor chiar din interiorul organismului.

Formula BEAUTIN  COLLAGEN din gama MyElements conţine nu doar colagen şi acid hialuronic, ci și vitaminele A, complexul de vitamine B, C şi zinc, ce contribuie la întărirea organismului, precum şi la refacerea şi întinerirea tuturor ţesuturilor.

Toate aceste ingrediente din BEAUTIN  COLLAGEN lucrează pentru ca pielea ta să-şi păstreze frumuseţea şi elasticitatea.
În acelaşi timp, ele întăresc părul şi unghiile, jucând un rol important în îmbunătăţirea sănătății ţesutului conjuctiv, a cartilajelor şi a încheieturilor.

În plus, proprietăţile antioxidante ale acestui supliment alimentar ajută la prevenirea efectelor adverse ale radicalilor liberi.



BEAUTIN COLLAGEN conţine ingrediente naturale

Colagenul din BEAUTIN  COLLAGEN provine din surse naturale de pește. Studiile au demonstrat faptul că acest tip de colagen este cel mai uşor de asimilat de către organismul nostru. Este vorba despre peştele din specia Tilapia, care beneficiază de cel mai ridicat nivel de aminoazici specifici ce contribuie la sănătatea pielii.

Întregul proces de fabricaţie este unul lipsit de agenţi contaminanţi, astfel că aceste suplimente sunt naturale şi cu un efect sigur şi rapid asupra organismului.

Studiile clinice au demonstrat că după circa 12 săptămâni de utilizare s-a evidenţiat o îmbunătăţire a structurii şi condiţiei pielii.

BEAUTIN  COLLAGEN reprezintă un complex de înfrumuseţare sub forma unui supliment alimentar, ce vine în două arome delicioase, căpşuni cu vanilie şi mango cu pepene galben. Acest produs nutri-cosmetic se administrează fie chiar în forma existentă, fie dizolvat în apă.

Spune adio cutelor profunde ale pielii, ridurilor şi liniilor fine şi bucură-te de sănătatea şi frumuseţea care vin din interior cu BEAUTIN  COLLAGEN!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod