Chiar ai nevoie de o cremă specială pentru ochi? Dermatologii răspund!

Unele produse de îngrijire sunt absolut necesare dacă îți dorești să ai un ten curat și sănătos. Vorbim despre crema hidratantă, cleanser și SPF. Cum rămâne cu alte creme și loțiuni?
Este crema pentru ochi o necesitate reala sau doar o strategie de marketing a companiilor producatoare de cosmetice? Este o intrebare des intalnita. De fapt, probabil ca si tu ai fost tentata sa folosesti crema de fata si in zona ochilor, presupunand ca nu sunt diferente mari intre produse.

Totusi, avand in vedere ca exista formule special concepute pentru zona ochilor, acestea trebuie sa aiba un sens, nu-i asa? Iata cele mai intalnite mituri si intrebari despre crema de ochi si raspunsurile specialistilor in dermatologie!

1.
Poti folosi crema de fata si pe post de crema de ochi?


Multe femei fac acest lucru fara probleme, insa altele au de a face cu iritatii, puncte albe sau disconfort atunci cand pun crema de fata sub ochi sau pe pleoape. Totul tine de pielea fiecareia, insa si de formulele cremelor folosite. 

De exemplu, daca folosesti o crema pentru ten cu ingrediente active, aceasta s-ar putea sa fie prea mult pentru zona ochilor. Pielea din jurul ochilor si de pe pleoape este mult mai subtire si mai sensibila decat cea a tenului, iar acesta este motivul numarul 1 pentru care ar trebui sa o tratezi cu mai multa grija. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod