Cele mai importante tendințe în manichiură pentru vara 2018

Te-ai gândit vreodată să-ți faci unghiile de la o mână într-o culoare, iar pe celelalte în altă culoare? Acest stil nonconformist se numără printre tendințele verii în materie de manichiuri
Fie că ai nevoie de inspirație pentru a-i oferi câteva idei manichiuristei tale preferate atunci când îți face unghiile, fie că preferi să-ți faci manichiura acasă, singură, te poți inspira din tendințele acestei veri. Sunt foarte ușor de pus în practică și le poți realiza în numai câteva minute. Iată care sunt principalele tendințe pentru vara 2018:

Culori diferite

Nu te poți decide între două nuanțe superbe de pastel? Poți rezolva problema foarte simplu: poartă câte o culoare la fiecare mână. Acesta este un trend interesant pentru vara 2018, care te va ajuta să obții foarte ușor o manichiură originală și ușor nonconformistă.
Ai grijă să alegi nuanțe care au elemente în comun. De exemplu, poți purta două tonuri de nuanțe pastel sau două culori neon, dacă preferi acest stil. De asemenea, poți alege și nuanțe strălucitoare, cu glitter, în culori diferite.



Strălucire minimalistă

Glitterul a rămas în tendințe de câțiva ani, iar manichiurile strălucitoare au devenit deja stiluri clasice pentru petreceri și nu numai. Dar în vara 2018, poți combina două trenduri interesante. Este vorba despre stilul minimalist, care presupune trasarea unor linii cât mai simple și realizarea unor manichiuri cu cât mai puține detalii, și manichiura strălucitoare.
Trasează o singură linie cu glitter pe unghiile tale, iar rezultatul va fi o manichiură strălucitoare ce pare serioasă și elegantă. Poți trasa o linie perfect dreaptă dacă pui bandă adezivă de o parte și cealalta unghiei, lăsând liberă numai linia pe care vei aplica glitter.



Galben deschis

Nuanțele pale de galben se numără printre cele mai importante trenduri ale verii în materie de culori pentru unghii. Dar pentru a obține un look impecabil este foarte important să alegi cu grijă oja folosită. Optează pentru o ojă cu o putere mare de acoperire, care îți colorează unghia de la prima aplicare. O ojă galbenă care nu conține suficient pigment va fi semitransparentă, iar rezultatul va fi dezamăgitor.
Nuanțele luminoase de galben sunt perfecte pentru zilele de vacanță și timpul liber.




Modele inspirate de Picasso

Liniile negre și subțiri aplicate pe un fond nude se potrivesc cu orice ținută. Acest trend este perfect pentru iubitoarele de artă și nu numai. Modelele abstracte pictate pe unghii te vor ajuta să creezi o manichiură originală, interesantă, care va atrage toate privirile. Folosește o pensulă specială pentru a trasa linii negre subțiri pe unghii sau poți utiliza o scobitoare, cu care să desenezi modelele abstracte. 



Modele florale detaliate

Nu pare să fie o noutate că vara se poartă modelele florale pe unghii. Dar tendițele pentru această vară aduc ceva nou.
Se poartă manichiurile florale realizate cu migală până la cele mai mici detalii. Unghiile tale se transformă astfel în adevărate opere de artă. Alege un fond deschis, neutru, care permite desenelor detaliate să iasă în evidență. Dacă nu te pricepi să pictezi pe unghii, atunci poți apela la ajutorul unui specialist, dar poți trișa puțin, folosind șabloanele pentru unghii gata pictate cu motive florale complicate.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod