Cel mai simplu și delicat demachiant făcut în casă! Cu aloe vera

Ai grijă de tenul tău cu produse organice, simple și delicate, care nu usucă pielea. Vara, când orice cremă și machiaj sunt mai greu de tolerat din cauza transpirației, folosește produse cât mai naturale. Iar pentru curățarea tenului, ar trebui să folosești un demachiant făcut în casă pe bază de aloe vera.
Vei găsi multe rețete și multe idei excelente pentru un demachiant făcut în casă eficient, sigur și ieftin. Dar cel mai sigur și delicat rămâne demachiantul pe bază de aloe vera. Iată cu ce se combină și cum se folosește.

Folosește gelul de aloe vera organic


Caută în farmacii sau în magazinele cu produse naturiste un gel de aloe vera bio sau organic, în care să nu fie adăugați coloranți, conservanți și alte substanțe chimice.

Gelul de aloe vera nu doar că poate curăța porii mai dilatați ai tenului, dar pătrunde ușor în piele și ajută la refacerea straturilor superioare uscate și arse de soare. Celulele pielii se refac mai repede, cu aloe vera și tenul tău capătă în timp finețe și suplețe. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod