Cel mai bun tratament natural care stimulează creșterea unghiilor

Îți plac unghiile lungi și îngrijite, însă ți se pare că ale tale nu cresc suficient de repede? Descopră cel mai eficient tratament care stimulează creșterea rapidă a unghiilor!
Unghiile sunt formate din keratină,  o proteină de bază care se regăsește și în firul de păr. Potrivit specialiștilor, unghiile de la picioare cresc mai rapid decât cele de la mâini. O creștere lentă a unghiilor de la mâini poate să fie cauzată și se diverse tulburări hormonale, anumite tratamente medicamentoase și de lipsa unor nutrienți importanți din corp. 

Toate aceste probleme pot să încetinească creșterea unghiilor, însă există câteva ingrediente naturale la care poți să apelezi pentru a a avea unghiilor frumoase, scrie site-ul Organic Health House:


Usturoiul

 

Este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru a accelera creșterea unghiilor. Datorită efectul său antibacterian și antifungic, usturoiul protejează unghiile de orice infecție care poate ataca unghia și îi poate încetini dezvoltarea.
De asemeneam usturoiul este foarte util pentru a întări unghia și a-i reda aspectul sănătos.

Cum să folosești usturoiul ca să stimulezi creșterea rapidă a unghiilor?
Se taie un cățel de usturoi în jumătate.
Se masează unghiile cu o jumătate de cățel de usturoi, lăsând să acționeze pentru câteva minute.
Un alt truc pe care-l poți folosi este de a pisa usturoiul ca să obții o pastă pe care să o aplici pe unghii și să o lași să acționeze timp de 5 minute.
Se repetă acest tratament cât mai des pe săptămână, iar rezultatele încep să apară foarte repede.


Vitamina E uleioasă

 

Este foarte eficientă pentru unghii, precum și pentru piele și păr. Ca să faci un tratament cu vitamina E pentru unghii trebuie să respecți următorii pași:
Mixează câteva picături de ulei esențial cu vitamina E.
Încălzește puțin amestecul și ține unghiile câteva minute în acest amestec.
Lasă să acționeze peste noapte, iar în ziua următoare vei avea unghiile mai hidratate și sănătoase.
Repetă cât mai des acest tratament care este foarte eficient atât pentru cuticule/unghii, cât și pentru a stimula creșterea rapidă a unghiilor.

Un alt tratament benefic pentru creșterea unghiilor se face tot seara, înainte de somn.
Se folosesc câteva capsule cu vitamina E cu care se masează bine unghiile, se pun mănușile din bumbac peste noapte pentru a favoriza absorbția uleiurilor. Se repetă tratamentul în fiecare seară timp de o săptămână pentru a obține efectele dorite. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod