sprâncene

Ceara pentru sprâncene, ideală pentru un contur perfect: 4 produse care îți vor face privirea și mai sexy

Experții în beauty susțin cele mai diverse look-uri, dar, indiferent de cât de contradictorii le par punctele de vedere în anumite chestiuni, cu toții au căzut de acord asupra unui lucru: sprâncenele sunt trăsătura cheie a feței. Și dacă nu ne crezi, întreabă frumuseți precum Cara Delevingne sau Kaia Gerber, renumite pentru faptul că nu „se ating” de sprâncenele lor.
De partea cealaltă, aici intervine o întrebare: cum anume stilizezi sprâncenele? Azi recomandăm unul dintre cele mai iubite produse, ceara pentru sprâncene. Vezi cum să o folosești, dar și care sunt cele mai dorite variante de pe piață!

Cum utilizezi ceara pentru sprâncene: ghidul frumuseții


Creioane, geluri, pudre, ceară: cum mai știi să alegi dintre atât de multe texturi? Specialiștii sunt de părere că există câte un produs ideal pentru fiecare problemă cu care te poți confrunta, trebuie doar să îl identifici.Să vedem azi care este specificul cerii pentru sprâncene.

Acest produs este ideal dacă ai spații goale în sprâncene sau dacă te confrunți cu fire rebele. Conferind formă și definire, ceara de sprâncene poate fi fie transparentă, fie colorată.

În ceea ce privește forma de ambalare, ceara este de cele mai multe ori prezentată în ambalajul specific fardului. Există însă și creioane cu ceară de sprâncene. De multe ori, ceara vine acompaniată și de produsul de fixare sub formă de pudră.

Principalul reper la care trebuie să fii atentă atunci când cumperi o ceară de sprâncene este finisarea sa.

Ține-te departe ce formulele mult prea sidefate sau strălucitoare și alege un produs ce conferă un luciu natural.

Un alt aspect pentru care acest produs e renumit este legat de rezistență; dintre toate variantele de stilizare a sprâncenelor de pe piață, ceara este cea care oferă o formulă waterproof imbatabilă.

Cum aplici? Curăță sprâncenele, piaptănă-le în forma dorită și apoi aplică ceara, folosindu-te de o pensulă angulară. Întinde o cantitate mică și fă mișcări scurte, în direcția de creștere a firului tău de păr.
Asigură-te întotdeauna că uniformizezi și estompezi excesul. Citește continuarea pe divahair.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod