Cea mai bună mască naturală pentru părul creț cu fire rebele

Ai nevoie de două ingrediente naturale ca să obții o mască pentru părul creț, care controlează firele rebele într-o lună de zile!
Cui nu i-ar plăcea să aibă un păr strălucitor, cu șuvițe perfecte și fără fire rebele? Această problemă este cu atât mai accentuată în sezoanele în care există multă umezeală. Știi și tu cum este să nu îți poți stăpâni deloc firele rebele care se ridică imediat precum antenele, odată ce ai ajuns afară la vânt și umezeală. Această problemă este frecvent întâlnită, conferind părului un aspect tern și făcându-l foarte greu de coafat. 

Cea mai frecventă cauză a acestei probleme este lipsa unei hidratări eficiente a părului.
Nici umezeala din aer nu ajută deloc, fiind un alt factor la fel de important. 

Folosirea regulată a foehn-ului, precum și anumite produse pentru îngrijrea părului pot să conducă și ele la accentuarea acestei probleme. Uneori, chiar și folosirea unor produse neadecvate tipului tău de păr poate să favorizeze apariția acestei probleme extrem de deranjante. 

Cea mai bună soluție naturală ca să controlezi aceste fire rebele și să obții onduleuri definite este o combinație pe care o poți face cu ușurință acasă.
Laptele amestecat cu miere de albine constituie o mască eficientă pentu părul creț cu fire rebele. Aceste două ingrediente hidratează intens părul, îi redau strălucirea, reduc efectul de fire rebele și îl hrănesc, făcându-l să arate sănătos și frumos. 

Laptele are un conținut bogat în vitaminele E, D și multe proteine care fac părul strălucitor, în timp ce are și un efect de regenerare a firelor distruse. De asemenea, hidratează foarte bine părul și-l fac să arate mai aranjat. 

Mierea de albine are rolul de a reține umezeala, păstrând părul bine hidratat.
Mierea are proprietăți antibacteriene, fiind utilă pentru sănătatea scalpului. Ea stimulează creșterea părului și îl face mai maleabil și ușor de coafat. 


Cum să prepari acasă masca naturală pentru părul creț cu fire rebele


Ai nevoie de:
- 3 linguri cu lapte;
- 2 linguri cu miere de albine.

Amestecă bine cele două ingrediente și întinde masca de la scalp până la vârfurile părului. 
Se lasă să acționeze timp de 15 minute (poți să folosești o cască pentru duș și un prosop pentru a reține căldura care favorizează o absorbție mai bună a substanțelor nutritive) după care se spală părul în mod obișnuit.
Repetă acest tratament de 4-5 ori pe lună pentru a obține efectul dorit. Masca va hidrata intens părul, astfel că el va arăta mai strălucitor și aranjat. 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod