gene magnetice

Ce sunt genele false magnetice și cum să le folosești

De la mascara cu fibre și până la extensiile fir cu fir, există o mulțime de soluții pentru a avea gene senzaționale. O inovație în domeniu sunt genele magnetice, foarte ușor de aplicat.
Te-ai săturat să aplici zi de zi mascara, dar nici nu ești dispusă să încerci extensiile de gene fir cu fir sau genele false de tip bandă? O soluție cât se poate de simplă sunt genele magnetice, una dintre cele mai noi invenții în materie de înfrumusețare.
 
Nu necesită adeziv special care îți poate deteriora genele naturale și nici nu trebuie să mergi cu regularitate la salon pentru a fi retușate, așa cum se întâmplă în cazul genelor fir cu fir. Poți să le aplici singură, acasă, tocmai de aceea nu sunt deloc costisitoare și le poți da jos oricând vrei. Află tot ce trebuie să știi despre genele magnetice:

Ce sunt genele magnetice


Create pe același sistem precum benzile clasice de gene false, genele magnetice sunt prevăzute cu magneți de mici dimensiuni, astfel că nu trebuie să le atașezi cu adeziv. Sunt formate din două perechi de benzi pentru fiecare ochi.
O bandă de extensii este aplicată deasupra genelor naturale, iar cealaltă este fixată dedesubt. Genele tale naturale vor fi la mijloc, ca într-un sandviș, iar cele două extensii vor fi fixate de magneți. Sunt reutilizabile și nu necesită folosirea unui adeziv special. Pentru a le îndepărta, ridică extensiile de deasupra genelor naturale, apoi pe cele de dedesubt.

Ai nevoie de puțină practică pentru a învăța să așezi cu ușurință genele magnetice, dar cel puțin nu trebuie să folosești un adeziv special pe care să-l aplici cu precizie pe pleoape. De obicei, genele magnetice vin la pachet cu un aplicator special, care îți permite să le așezi mult mai ușor pe linia naturală a genelor tale.
În cazul în care ești alergică la fier sau nichel, trebuie să le folosești cu atenție și să observi orice posibilă reacție alergică.

Poți folosi mascara pe genele magnetice?


Pentru că sunt deja dese și voluminoase, genele magnetice nu necesită neapărat folosirea rimelului. Dar pentru o mai buna fixare este recomandat să aplici un strat sau două de mascara pe genele naturale înainte de aplicarea genelor magnetice. În acest fel genele false vor adera mai bine pe genele tale, iar rezultatul va fi unul de durată.

Iată câteva exemple de gene false magnetice pe care să le încerci:

Gene false magnetice Ardell Double 110


Sunt gene false tip banda, fabricate 100% din păr natural. Fiecare bandă are 4 mini-magneți.
Ardell este un brand internațional care creează gene false profesionale. 
Preț: 75 de lei; emag.ro


 
Gene false magnetice 3Deluxe Bold, Halow
Sunt realizate din fire sintetice subțiri și sunt prevăzute cu trei magneți.
Preț: 59 lei; emag.ro


Gene false magnetice Magnum 3D

Aceste gene magnetice sunt realizate din mătase coreeană, ceea ce face ca firele să fie subțiri și cu un aspect natural, asemănătoare genelor naturale.
Preț: 59 de lei; pandera.ro


Aplicator gene false magnetice Ardell
Special conceput pentru aplicarea genelor magnetice, acest aplicator te ajută să fixezi mult mai repede și mai ușor genele.
Preț: 16 lei; magazinuldegene.ro


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod