Ce să faci ca să te trezeşti frumoasă. 7 trucuri simple

Cele opt ore pe care le petreci dormind în fiecare noapte pot fi o adevărată comoară pentru frumuseţea ta. În timpul somnului, corpul tău intră într-un proces de "revizie" generală, o perioadă de regenerare şi reînnoire celulară

Iar dacă îl ajuţi şi din exterior, dimineaţa te poţi trezi cu o piele sănătoasă şi păr strălucitor.

Ten strălucitor

Seara, înainte de culcare, curaţă-ţi tenul cu grijă şi foloseşte un exfoliant pentru a îndepărta celulele moarte de piele. Poţi obţine un exfoliant natural dintr-o lingură de mălai şi puţină miere. Masează apoi amestecul pe piele şi clăteşte cu apă călduţă. După ce ai curăţat pielea foarte bine, aplică în palme câteva picături de ulei de argan sau ulei de sâmburi de struguri şi masează delicat pe toată faţa.

În acest fel, substanţele hidratante din ulei vor pătrunde treptat în piele pe parcursul nopţii, iar antioxidanţii vor lupta împotriva radicalilor liberi, responsabili pentru formarea ridurilor.

Adio coşuri!

Orele de somn pot fi folosite cu succes şi pentru vindecarea acneei şi în special a coşurilor inflamate şi inestetice cu care te confrunţi uneori. Remediile de urgenţă pentru coşuri, care acţionează excelent peste noapte, sunt pasta de dinţi, dar şi uleiul din arbore de ceai.

Curăţă bine tenul, apoi aplică local puţină pastă de dinţi sau ulei din arbore de ceai. Acestea vor reduce inflamaţia şi vor vindeca acneea, iar până dimineaţă, coşul tău va fi diminuat semnificativ.

Gene mai lungi

Din cauza machiajului şi în mod deosebit a mascarei, genele tale sunt sufocate, în special la rădăcină, iar într-un final cad. Şi pentru că, cel mai probabil, nu poţi renunţa la mascara, oferă-le genelor un tratament de noapte care le va regenera. După ce te-ai demachiat foarte bine, aplică la rădăcină cu pensula puţin ulei de ricin.

Acesta are un efect benefic în stimularea creşterii părului, oferind un plus de vitalitatea genelor tale. Poţi face acelaşi lucru şi pentru sprâncene, dacă le vrei dese şi fortifiate. Uleiul de ricin poate fi iritant pentru persoanele cu pielea sensibilă. Dacă pielea ta nu-l poate tolera, provocându-ţi usturime sau mâncărimi, foloseşte în locul lui ulei de măsline.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod