Ce să faci ca să ai picioarele pregatite de dans în timpul festivalurilor

Cine poate refuza câteva zile de distracție la un festival? Nimeni, ai putea spune. Însă ce e de făcut ca să-ți reziste picioarele pe ritmurile nebune de muzică?
Sunt din ce în ce mai multe festivaluri în România, iar acesta este un lucru bun pentru mulți dintre noi. Despre cum să te îmbraci s-a tot scris, însă care sunt sfaturile de care trebuie să ții cont pentru a te bucura cu adevărat de un festival?

1. Ține cont de locație

Festivalul va avea loc pe plajă, pe stadion sau poate în pădure? Ține cont de temperatură și de faptul că ai nevoie de o încălțăminte potrivită locației. Cumva, odată cu aceste festivaluri a apărut și moda bocancilor în toiul verii. Dacă vrei să nu-ți pui picioarele în pericol, alege o pereche de încălțăminte potrivită, dar comodă. Tocurile sunt excluse, cu siguranță.
 

2. Evită pantalonii lungi și strâmți

Festivalurile înseamnă distracție, confort și libertate. Optează pentru îmbrăcăminte comodă, în care poți dansa în voie, fără să ți se umfle picioarele.
 

3. Hidratează-te

Poate că ești tentată să bei un cocktail, însă nu uita să te hidratezi cu apă. Astfel, elimini riscul de a ți se umfla picioarele înainte să se termine distracția!
 

4. Masează-ți picioarele

Din când în când, ia o pauză și masează-ți picioarele de jos în sus. Este de preferat să ai o cremă specială în geantă pe care o poți folosi de fiecare dată când simți că ai nevoie să-ți răcorești picioarele și să scapi de senzația de greutate. Un astfel de produs este crema revigorantă Cedraflon, care conține extract pur din lămâie de Corsica și mentol. Poți aplica produsul de la degete până la genunchi, cu mișcări de jos în sus, astfel încât să stimulezi drenajul limfatic.
 

4. Hidratează pielea tălpilor

Atunci când stai foarte mult în picioare este necesar să-ți hidratezi intens pielea tălpilor, altfel există riscul să te confrunți cu bătături sau crăpături ale călcâielor. Nu uita de încălțămintea confortabilă!
 

 

5. Stai cu picioarele mai sus

Majoritatea festivalurilor au locuri special amenajate unde te poți odihni. Atunci când simți nevoia de o pauză, încearcă să stai cu picioarele mai jos timp de 10-15 minute. 
 

6. Fă dușuri reci

Înainte să dormi, fă un duș rece la picioare, apoi aplică Cedraflon Cremă Revigorantă de jos în sus. Ideal ar fi să ții picioarele pe o pernă în timpul somnului, astfel încât a doua zi să fii din nou pregătită pentru distracție!
 
Tu cum ai grijă de picioarele tale? 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod