Ce manichiuri nail art se poartă în toamna 2020? 40 de modele

Putem găsi la tot pasul inspirație pentru manichiuri nail art interesante și sofisticate. De cele mai multe ori ne lăsăm inspirate de natură, motiv pentru care manichiurile noastre se adaptează de obicei la fiecare sezon.
Modelele nail art pe care le purtăm toamna includ adesea culori ceva mai închise, nuanțe de pământ și tonuri ce amintesc de coloritul frunzelor căzute. 

În toamna 2020 se fac remarcate numeroase tendințe interesante pentru manichiuri nail art, cele mai multe dintre ele putând fi observate pe conturile de Instagram ale unor manichiuriste de top și influencerițe.

De exemplu, stilul minimalist pare să domine în continuare manichiurile nail art. Putem observa modele simple, care includ linii, puncte sau forme geometrice.
Manichiura „negativă”, care include zone ale unghiei pe care nu este aplicată ojă, pare să fie, de asemenea, un trend important.
Accentele metalice de auriu și cupru oferă un plus de strălucire și căldură manichiurilor de toamnă și sunt folosite tot mai des în acest sezon. Oja metalică este folosită și pentru a realiza un contur exterior al unghiilor, rezultatul fiind o manichiură modernă și originală.

Un alt trend al acestui sezon este manichiura cu modele nail art diferite pe fiecare unghie.
Este un stil interesant pe care poți să-l porți atunci când nu te poți decide ce model să alegi. 

Vei vedea tot mai des manichiuri inspirate de imprimeuri textile în tendințe, precum cel animal print, carouri sau imprimeuri florale. 

Manichiura franțuzească reinventată se menține în trend și include adesea accente strălucitoare în acest sezon, așa cum sunt vârfurile colorate în nuanțe metalice.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod