Ce este liftingul de gene, noul tratament care poate înlocui extensiile

Cum ar fi să existe un tratament care să-ți transforme radical genele naturale astfel încât să fie lungi, dese și curbate? Este visul oricărei femei și se pare că a devenit realitate.
O nouă tehnică, numită lifting de gene, promite să facă toate acestea, pentru ca tu să ai gene perfecte, în mod natural. 

Ce este liftingul de gene?

Este o tehnică prin care genele naturale sunt ridicate și curbate, astfel încât să devină mult mai vizibile, ptrintr-o tehnică asemănătoare permanentului pentru păr. Pentru acest procedeu se folosesc substanțe care curbează genele, făcându-le mult mai vizibile. Pot fi folosite tratamente pe bază de cheratină sau pe bază de amoniu. După ce sunt curbate, genele pot fi vopsite, ceea ce le accentuează și mai mult.
De obicei, vârfurile genelor sunt foarte subțiri și blonde, astfel că nu sunt vizibile. Prin procedeul de curbare și vopsire, vârfurile devin vizibile și este obținut efectul de gene lungi.

Cum se realizează liftingul de gene?

După curățarea genelor, un plasture din silicon este lipit pe pleoape, cât mai aproape de linia genelor. Pe plasture se aplică un adeziv special, iar genele sunt pieptăte în sus, pentru a lua forma dorită. 




Se aplică apoi soluția de permanent special concepută pentru gene și zona ochilor.
Soluția este lăsată să acționeze între șase și 12 minute, în funcție de structura și grosimea genelor. 

Apoi sunt aplicate soluții de fixare și uleiuri speciale pentru curățarea genelor.


Liftingul de gene: Cât durează efectul de gene curbate?

Curbarea genelor poate dura între opt și 12 săptămâni, dar rezultatele vor fi mult mai vizibile în primele patru săptămâni. O persoană pierde în medie 4-5 gene pe zi, astfel că după cinci săptămâni genele sunt înlocuite de altele noi în proporție de 30-40 la sută.
Pentru că genele proaspăt crescute au forma naturală, dreaptă, efectul de curbare va fi estompat și este necesar un nou tratament de lifting.

Cât de mult pot fi ridicate genele?

Tratamentul poate fi adaptat în funcție de forma naturală a genelor, de forma ochilor și tipul de tratament pentru lifting folosit. Genele puternic arcuite par mai lungi, dar nu au aspect la fel de natural precum cele ridicate la nivel mediu.

Liftingul de gene: Cum să îngrijești genele curbate

Înaintea procedeului de lifting pentru gene, este recomandat să eviți mascara rezistentă la apă și ondulatorul pentru gene. Este necesar ca genele să fie perfect curate și să aibă forma lor naturală, pentru ca tratamentul de lifting să funcționeze cât mai bine.
După tratament, nu ar trebui să-ți uzi genele pentru o perioadă de 48 de ore, să nu aplici rimel și să nu te expui la abur. În tot acest timp, substanțele active încă acționează, iar apa le-ar putea neutraliza.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod