Ce culori de ojă se poartă în primăvara 2018. 5 tendințe

Primăvara este anotimpul culorilor, iar acest lucru se reflectă și asupra manichiurilor noastre.
Dacă ești o împătimită a unghiilor colorate, atunci acest sezon este pretextul ideal pentru a încerca nuanțe vesele și interesante. De obicei, primăvara înseamnă manichiuri în nuanțe pastelate și modele florale. Dar în acest sezon, culorile îndrăznețe își fac locul în colecția noastră de oje. Iată ce nuanțe de ojă se poartă în primăvara 2018:

Galben păpădie

În mod sigur îți este cunoscută acea nuanță puternică de galben a florilor de păpădie pe care le întâlnești la tot pasul. Această culoare a putut fi observat în cadrul prezentărilor de modă pentru sezonul primăvară-vară 2018 și a devenit rapid un trend major.
Pentru această nuanță ai nevoie de o ojă opacă, cu mult pigment, care oferă colorare intensă din prima aplicare. O ojă semitransparentă galbenă îți va face unghiile să pară bolnave, iar rezultatul este un eșec total.



Oranj neon

Știi nuanța aceea de portocaliu specifică vestelor de siguranță? Ei bine, este una dintre culorile în tendințe pentru manichiurile din această primăvară. Oranjul intens este o alegere perfectă pentru o manichiură veselă și interesantă prin care să sărbătorești sosirea primăverii.
Această culoare care poate opri traficul va arăta excelent pe unghiile tale!



Ultraviolet

Desemnată de Institutul Pantone dpret culoarea anului 2018, nuanța puternică numită ultraviolet nu poate lipsi din colecția ta de culori pentru unghii în acest sezon. Ested o alternativă îndrăzneață și interesantă pentru clasicele pastelui de primăvară precum violet liliac sau roz pudrat.



Roșu mac

Lista de culori în tendințe pentru manichiuri nu putea fi completă fără o nuanță de roșu. Dar spre deosebire de tonurile clasice de roșu, primăvara aceasta se poartă o nuanță deosebită, ce amintește de florile de mac.
Este o nuanță ceva mai deschisă de roșu, care se potrivește de minune cu acest sezon.



Lac transparent

O surprinză în tendințele primăverii 2018 este lacul transparent de unghii. De fapt, lacul de unghii nu a ieșit niciodată din trend, dar anul acesta se poată mai mult ca oricând unghiile naturale, cu o strălucire discretă. Ai grijă ca unghiile tale să fie foarte sănătoase și bine îngrijite dacă vrei să obții un astfel de look natural impecabil. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod