Capteaza stralucirea primaverii!

Feminitatea ta merita intreaga ta atentie si grija. Nuantele pastelate si sidefate specifice sezonului iti permit sa iti pui in valoare frumusetea si sa-ti subliniezi trasaturile chipului. Iar produsele pentru mascarea imperfectiunilor, respectiv de ingrjire a pielii, vor pregati "terenul propice" pentru aplicarea fardurilor si obtinerea unui aspect fizic desavarsit.

Privire luminoasa si piele matasoasa!

Nu este deloc dificil sa ai un ten luminos. Ai nevoie de un creion corector cu pensula, de la Boots, compatibil cu toate tipurile de ten, ce reduce nuanta intunecata a cearcanelor si pungile de sub ochi.
Contine ingrediente cu efect hidratant (glicerina actioneaza ca umectant), substante emoliente si pudre, capteaza si reflecta lumina pentru a da luminozitate tenului. Acest produs de acoperire diafan se impregneaza usor in piele si poate fi aplicat direct unde este nevoie cu pensula. Este disponibil la pretul de 57 RON.

Pentru ingrijirea pielii tale, iti recomandam Balsamul cu ulei de masline, salvie si migdale. Hidrateaza intensiv portiunile de piele mai uscata, deoarece contine ulei de masline ecologic (cu efect nutritiv), ulei de migdale dulci obtinut ecologic si ulei de salvie (ce ii confera un parfum placut).
Se aplica pe buze, coate, genunchi, calcaie pentru hidratarea intensiva si il gasesti la pretul de 31 RON.

O irezistibila paleta de culori...

Nu numai ca te va face sa arati ispititor, dar produsul in sine este irezistibil... Iti va conferi un plus de prospetime, iar nuantele sclipitoare si pastelate vor atrage toate privirile. The Body Shop vine astfel in intampinarea feminitatii tale. Shimmer Cubes Palette 13 iti ofera patru nuante de fard stralucitoare, cu texturi pastelate, oferindu-ti maxim efect cu minim efort. Pe langa aceasta, ambalajul este foarte practic, asa incat va avea loc in poseta, pentru eventualitatea ca va trebui sa-ti refaci machiajul peste zi.
Produsul este disponibil la pretul de 75 RON.

Fii seducatoare si feminina!

Este foarte usor sa ai o privire seducatoare! Noul rimel de la Avon iti garanteaza efecte spectaculoase, alungindu-ti genele cu pana la 80 la suta. Primul pas consta in aplicarea bazei, care defineste si curbeaza genele. Continua cu aplicarea rimelului, ce contine fibre cu efect de alungire a genelor. Produsul este disponibil la pretul de 17.99 RON.

Aspectul de diva va fi desavarsit cu ajutorul rujului imbogatit cu un complex Retinex Color, datorita caruia buzele tale vor avea un aspect senzual si mai mult volum.
Pe langa aceasta, retinolul si colagenul vor estompa liniile fine si ridurile. Poti gasi acest ruj in 12 nuante diferite, in functie de preferinta ta, la pretul de 25.99 RON.






 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod