Buze senzuale? Se poate! Cu acid hialuronic

Multa vreme lumea a crezut ca buzele Angelinei Jolie sunt 100% naturale. Dupa multe speculatii, diva a recunoscut, intr-un final, ca si-a injectat un contur cu acid hialuronic pentru filmul Mr. & Mrs. Smith...

Multa vreme lumea a crezut ca buzele Angelinei Jolie sunt 100% naturale. Dupa multe speculatii, diva a recunoscut, intr-un final, ca si-a injectat un contur cu acid hialuronic pentru filmul Mr. & Mrs. Smith. Coincidenta sau nu, in timpul turnarii acestui film Angelina l-a cucerit pe Brad Pitt.

Pe masura ce inaintam in varsta, productia naturala de acid hialuronic se diminueaza si buzele noastre isi pierd senzualitatea. Acest lucru se poate intampla oricui - inclusiv Angelinei Jolie, dupa cum se vede! Actrita a recurs la aceasta procedura pentru a-si defini si mai vizibil buzele ce pot fi considerate "semnatura" ei. Si vestea buna e ca metoda la care a recurs vedeta este disponibila si in Romania, la un pret accesibil si fara efecte secundare neplacute! O simpla injectie le poate readuce volumul pierdut si poate imbunatati aspectul prin ameliorarea profilului, aspectul de buze mai pline si conturarea lor.

In functie de dorinte, poti opta pentru marirea volumului buzelor sau doar pentru un contur ferm si definit. Nu e cazul sa te ingrijorezi nici in privinta durerii. Procedura este putin dureroasa, ca o anestezie dentara, si nu are nevoie de teste preliminare. Mai mult, poti merge in acea seara la un eveniment sau, a doua zi, la serviciu, fara niciun fel de disconfort.

Trebuie sa stii ca acidul se absoarbe in timp, ceea ce inseamna ca vei face un nou tratament pentru a pastra efectul. Durata mentinerii depinde de varsta si de zona tratata, putand varia intre 6 si 12 luni.

Daca te temi ca ai putea fi alergica, afla ca acidul hialuronic este o substanta neutra pe care corpul nostru o are oricum in compozitie.

Elasticitatea si tineretea pielii, capacitatea de a rezista efectelor timpului, ale vantului si ale altor agenti externi, se datoreaza in mare parte acidului hialuronic, prezent in toate formele de viata. Proprietatea lui este de a atrage apa in tesuturi.

 

Articol de Patricia Paraschiv - Specalist estetica medicala 

patricia-paraschiv---specalist-estetica-medicala
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LAN pe 21 Dec 2014, 18:24
    PENTRU JULIA

    MAMA CE MANDRA ESTI SI EU SUNT BAIAT SI NU IM PLAC FEMEILE CU BUZELE MARI,POTI SA TI O DOZA DE BERE PE EL ATUNCE DISCUTAM

    0
    0

  • andreea pe 11 Apr 2012, 09:05
    salon Sibiu injectii colagen/acid hialuronic

    PT TURCU CLARA:este cabinetul ProctoVen de pe str.vasile milea ( langa salonul Adela).am vazut pe cineva care si-a injectat in buze , pometi si si-a pus botox in frunte.arata SUPER!!!!!!dar si costa destul de mult! aaaa am uitat! pun si implanturi mamare!!!

    0
    0

  • petronela pe 10 Apr 2012, 17:28
    hyaluronic in timpul sarcinii?

    stiie cineva pe perioada sarcii si-a injectat cineva acid hyaluronic ? multumesc

    0
    2

  • turcu clara pe 8 Dec 2011, 13:35
    Buze ccu acud hyaluronic

    buna stie cineva daca se face injectie cu acid hyaluronic in buze in Sibiu??

    0
    1

  • didi pe 9 Nov 2010, 23:13
    foarte bine...fetelor

    si eu am implant de vreo 10 ani....ma simt bine si sint marime naturala...adica cum trebuia sa ma nasc.Cred ca fiecare trebuie sa decida pina unde vrea sa mearga si ce-si doreste sa completeze.E frumos naturalul dar daca ....lipseste cu desavirsire!!!...viata e scurta si trebuie sa fi multumita de tine...curaj fetelor la deciziii..

    6
    1

  • larisa pe 5 Nov 2010, 22:06
    Eu cred

    Ca ar trebui fiecare femeie sa fie asa cum a lasat-o mama natura. Desi dorinta unei femei e sa fie mai speciala si mai impopotonata decat celelalte. Parerea mea e sa te lasi asa naturala.

    2
    4

  • mera pe 25 Iun 2010, 06:36
    naturalete feminina

    unde dispare naturaletea feminina cea mult ravnita de barbati????? nu am decat 28 de ani, dar mi-e sila de fetiscanele din ziua de azi. si barbatii pe care ii cunosc, au aceeasi parere....

    1
    6

  • julia pe 11 Iun 2010, 17:07
    eu stiu!

    e asa stiu ca 300 euro injectabil si garanteaza 6 luni !

    0
    0

  • julia pe 11 Iun 2010, 17:00
    ii ok!

    si e am buze mari!cand eram mica faceau copii misto de buzele mele(.no ia ce da buze are si asta .dick buzeee!)si ii uram pur si simplu ma intrebam de ce eu tre sa am asa buzee .da acuma ca sunt mare im plac foarte mult chiar ma mandresc ca am buze mari si frumoase,daca sunteti complexati eu zic ca e ok toti multi baieti zic ca am buze senzuale si sexy,multi is doresc sa mi pupe.deci eu zi ca ii okkkkkkkkkkk.

    2
    3

  • dea pe 7 Mai 2010, 17:24
    nu va sfatuiesc

    eu chiar nu inteleg dc vreti sa va mariti buzele crdti-ma nu va ajuta q ni..dimpotriva o sa va aduca si ma multe probleme..eu am buzele mari si sunt multe persoane kre isi bat joc d mn pt asta

    2
    6

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:22
    BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    1
    3

  • jasmyne88 pe 21 Feb 2010, 15:48
    pret

    as vrea sa stiu cam ca ar fi pretul pentru a-mi mari buzele

    0
    0

  • czoea pe 4 Ian 2010, 12:43
    buze snzuale

    este bine pentru orice femeie care nu este multumita de cum arata, sa-si injecteze buzele, eu vreau doar pentru contur.

    2
    1

  • tatiana pe 31 Dec 2009, 14:26
    buze senzuale

    este bine venit o asa procedura

    3
    0

  • pisi pe 28 Dec 2009, 15:06
    buze frumoase

    Ciao Emanuela, as dorii sa stiu daca e ok cu implantul in buze cu o banda de silicon, asta imi doresc ffff mult, nu injectabil. Am facut injectabil cu acid de doua ori si se absoarbe cam rapid in organism. mercy:-)

    3
    1

  • emanuela.cornelia pe 24 Nov 2009, 15:43
    buzele

    Eu nu am nimic impotriva injectarilor in buze deoarece si eu am silicoane in buze,si cred ca daca o femeie vrea sa arate bine e libera sa fac ce vrea,pentru ca o viata avem.

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod