Automasajul - sanatate si frumusete


6.
Maseaza fruntea cu degetele, pornind de la baza nasului catre linia parului, cu o mana urmand-o pe cealalta. Pliaza-ti mainile dupa forma fruntii, inchide ochii si relaxeaza-te cateva secunde.

7. Maseaza muschii dintre sprancene pentru a contracara aparitia ridurilor de expresie. Plaseaza ambele degete aratatoare la baza nasului si fa miscari rapide si scurte indreptate in sus, apoi in diagonala.

8. Realizeaza miscari circulare de-a lungul intregii frunti, incepand din dreptul nasului catre tample, pana la linia parului.
Apasa ferm, dar fara sa iti tragi pielea. Atinge-ti apoi fruntea cu varfurile degetelor, pentru a relaxa pielea dupa efectuarea miscarilor stimulatoare.

Masajul anticelulitic


In cazul femeilor, partea inferioara a corpului este un adevarat "depozit" de grasime si toxine, motiv pentru care ne confruntam cu celulita in aceasta zona. Masajul contribuie la drenarea toxinelor si la eliminarea celulitei.

Masajul anticelulitic de la nivelul pulpelor si picioarelor este foarte simplu, dar poate fi usor dureros.
Pentru ca apa si toxinele sunt blocate in tesuturi, este posibil sa simti un anumit nivel de durere cand exerciti presiune in timpul masajului.


Prinde pielea intre degete si coboara spre genunchi cu miscari de "rulare". Ciupeste in adancime si eliberaza imediat, fara sa strangi. Pentru zonele greu accesibile, precum fesele si zona din spatele pulpelor, foloseste o rola, o perie sau o manusa pentru masaj.

Filmul de mai jos iti prezinta cateva tehnici de masaj anticelulitic pe care le poti pune in practica singura:


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • arrwen pe 25 Feb 2010, 19:16
    Pt. Mary

    Filmul se incarca, dar este posibil sa fie o problema cu setarile tale. Incearca sa il vezi direct pe youtube - http://www.youtube.com/watch?v=WNimPNEEF9M, poate reusesti asa.

    0
    0

  • mary pe 25 Feb 2010, 18:07
    :)

    ar fi fost bine daca s-ar incarca filmul ca sa-l putem vedea si noi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod