Andreea Rădulescu dezvăluie secrete de Hollywood

Make-up artistul Andreea Rădulescu care a urmat cursurile la Hollywood şi care a transformat numeroase vedete în show-ul “Demascarea” de la Antena 1 lansează un nou proiect: “Hollywood Beauty Academy”.
Singura şcoală de estetică cu metodologie ca la Hollywood, este acum deschisa tutror celor care au o pasiune si isi doresc sa o perfectioneze.

“Pentru ca frumusetea este promisiunea fericirii, am decis sa pun bazele Academiei, astfel incat talentul si munca celor interesati sa poata fi slefuite, perfectionate si sa ne mandrim ca avem profesionisiti ca la Hollywood. Vreau sa cred si sa va convingeti ca Hollywood Beauty Academy este un nou concept de scoala, unde odata inscris vei finaliza cursurile cu viziune noua asupra esteticii si totodata cu o dorinta acerba sa iti doresti mai mult.
Astfel am lansat o serie de cursuri care sunt predate ca în Statele Unite dar la un preţ accesibil. Intreaga echipa lucreaza la programe specifice pentru o serie intreaga de cursuri de estetica, insa pentru inceput, vom derula activitatea cu doua module de baza spun eu, acelea de hairstyling si make-up,urmand ulterior cele de cosmetica, masaj, gene fir cu fir dar si unghii tehnice” a declarat Andreea Rădulescu care are deschis şi salon de înfrumuseţare în oraşul natal Ploieşti.

Detalii se pot obtine la 0721.
331.660 sau pe facebook la Hollywood Beauty Academy.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod