AMWAY prezintă fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™

Pentru un aspect impecabil și o acoperire perfectă.
Fiecare zi aduce o nouă provocare. La birou, la sala de sport sau pe stradă, femeile își doresc mici delicii de lux care să le ajute să cucerească lumea.

AMWAY vine în întâmpinarea acestor dorințe și prezintă fondul de ten mătăsos sub formă de pudră ARTISTRY EXACT FIT™, care prin complexul inedit de ingrediente și noua formulă, conferă pielii un aspect fin și catifelat, cu o finisare naturală mată care durează întreaga zi.

FORMULA ARTISTRY EXACT FIT™


Fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™, cel mai avansat fond de ten pudră lansat de AMWAY până acum, asigură rezistență îndelungată, elimină aspectul lucios și conferă pielii o textură naturală mată.

Noul complex de ingrediente EXACT FIT combină perle tahitiene, prisme optice și minerale amazoniene rare într-o formulă bogată pentru un ten impecabil și un machiaj de durată. Mineralele amazoniene rare, obținute din argila albă care se găsește în albia Amazonului, în Brazilia, reglează producţia de sebum şi previn aspectul lucios al tenului pentru a asigura o finisare mată și naturală. Factorul de protecție solară SPF 20 UVA/UVB protejează epiderma de efectele nocive ale radicalilor liberi și ale agresiunilor mediului.

În condiții de căldură, umiditate și activitate intensă, pielea beneficiază de o transformare miraculoasă datorită formulei speciale ce asigură o acoperire perfectă și de lungă durată.
 

PALETA  / SPECTRUL DE CULORI

Echipa de specialiști ARTISTRYTM Color propun o gamă de culori ce cuprinde 10 nuanțe minunate, ce se potrivesc perfect cu tonalitate aproape oricărui tip de ten.

ALEGEREA NUANȚEI FONDULUI DE TEN
Specialiștii ARTISTRY au dezvoltat o metodă inovatoare pentru a stabili nuanța corectă a fondului de ten. Alegerea nuanței potrivite a fondului de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™ se realizează utilizând technologia exclusivă F.A.C.E.S. (sistem computerizat de evaluare facială), o metodă inovatoare, de ultimă generaţie de analiză a tenului şi de selectare a produselor ARTISTRY de îngrijire a pielii optime pe baza analizei respective.

AMBALAJUL ȘI APLICAREA

Noul design al casetei aurii compacte pentru fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™ incorporează semnătura brandului ARTISTRY, Crescendo, dezvăluind astfel eleganța produsului și o utilizare facilă.
Pentru cea mai bună aplicare, se folosește buretele aplicator cu două fețe sau o pensulă la alegere. Partea catifelată a buretelui asigură o acoperire delicată, un strat fin de pudră. Partea poroasă a buretelui permite acumularea unei cantităţi mai mari de pudră, pentru o acoperire completă.
Caseta compactă are două niveluri, buretele regăsindu-se în compartimentul din partea de jos. Noul fond de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™ se potrivește tuturor tipurilor de ten și poate fi achiziționat ca set (casetă, rezervă fond de ten și burete) sau toate componentele separat.
O singură aplicare sofisticată este de ajuns pentru a atinge perfecțiunea!

DE UNDE POT FI ACHIZIȚIONARE

Fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT™ poate fi achiziționat prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Amway din România. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: https://www.amway.ro/product/259916,artistry-exact-fit-powder-foundation-bundle#.VC0zDdy-pY8


Marca ARTISTRY™ se numără printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului* din lume. Înfiinţată în 1958 de o echipă de antreprenori, soţ şi soţie, portofoliul ARTISTRY prezintă produse avansate de îngrijire a tenului dezvoltate cu tehnologii noi şi ingrediente din plante patentate, vizând semnele biologice şi ambientale de îmbătrânire pentru bărbaţi şi femei deopotrivă, alături de colecţii de culori clasice şi sezoniere pentru faţă, ochi şi buze.
Formulele superioare reflectă studiile de cercetare globale, dezvoltarea şi asigurarea calităţii realizate de o reţea de peste 900 de oameni de ştiinţă şi coordonate de o comisie de consultanţi ştiinţifici şi academici – care lucrează împreună pentru a împinge limitele frumuseţii. Produsele ARTISTRY™ sunt comercializate prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători AMWAY în peste 100 de ţări şi teritorii în întreaga lume.
*Sursa Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims


Amway este liderul mondial în vânzări directe, conform Direct Selling News Global 100. Fondată în 1959 de către antreprenorii Rich DeVos și Jay Van Andel, cu sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, Amway oferă consumatorilor produse și oportunități de afaceri susținute de o rețea globală de agribusiness, producție, logistică și aprovizionare. Peste 900 de cercetători, ingineri și tehnicieni lucrează în 75 de centre specializate în cercetare și controlul calității la nivel mondial pentru a asigura dezvoltarea produselor Amway și pentru a crea o cultură a excelenței științifice.
Mărcile Amway cu cele mai mari vânzări sunt reprezentate de vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare NUTRILITE™, produsele de îngrijire a pielii ARTISTRY® și sistemele de tratare a apei, eSpring®. Pentru mai multe informații despre companie, vizitați globalnews.amway.com.

În 2013, compania a înregistrat venituri totale de peste 11,8 miliarde dolari. Amway este prezentă în peste 100 de țări și are 21.000 de angajați. Produsele Amway sunt distribuite la nivel global prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători. Pentru noutăţi privind compania, accesați globalnews.amway.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod