Am încercat zeci de balsamuri pentru buze: acestea 3 sunt cele mai bune

E acel moment din an când buzele noastre sunt uscate și crăpate: repară-le cu un produs care își face treaba rapid.
Uscarea buzelor este cauzata de deshidratare (nu bei suficienta apa sau aerul din casa ta este uscat) sau de factorii de mediu (frig, vant, caldura excesiva, expunere la soare etc.). Atunci cand sunt uscate si crapate, buzele noastre isi pierd volumul si aspectul tanar – de aceea este important sa le ingrijesti cu aceeasi dedicare pe care i-o arati tenului tau.

In plus, orice ruj arata groaznic aplicat peste buze care au un aspect crapat si se exfoliaza. Daca iti doresti ca orice textura de ruj sa arate bine, atunci trebuie sa te asiguri ca buzele tale sunt suple, hidratate si catifelate.

Poate ca nu e un produs incitant de beauty pentru multa lume, insa eu am facut o adevarata pasiune pentru balsamurile de buze.
Testez constant unul nou, le cumpar de la farmacie, de la supermarket, din magazinele high-end… Tocmai de aceea, iti poti imagina ca am avut parte si de multe dezamagiri. Spre surprinderea mea, am descoperit si genul acela de balsam de buze care contribuie si mai mult la uscarea buzelor, care iti da senzatia ca trebuie sa-l aplici continuu, insa nu are, de fapt, niciun efect. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod